Teknosa'ya tablet iadesi yapılır mı?

emirhan26763

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, dün Teknosa'dan tablet aldım ve biraz da kullandım fakat sonrasında pişman oldum.(Üzerimde bilgisayar yerine tablet aldığım için de bir pişmanlık var. Bilgisayara alışkın olduğum için tablet garip geldi doğrusu) Bu tarz işlemlerde müşteri memnuniyeti sağlamadıklarını duydum ve biraz da araştırdım kutusu ve ambalajı açılmış olanları almıyorlarmış.-Ek olarak Kick üzerinde 1080p yayın izlerken yavaşlamıştı sonra donup kalmıştı kapatınca düzeldi bu da beni korkuttu biraz-.Her şeyi tam ve daha dün aldım şansımı denemeli miyim?

(Tablet modeli Samsung Galaxy s10 fe+)

Neden gittin tablet aldın diye sorarsanız sınav senem eski bilgisayarım bozuldu bilgisayar almaktı planım ama sonradan arkadaşlar tablet almamı önerdi hem daha uyguna geleceğini hem de ders çalışmak için daha iyi olduğunu söylediler.

Son düzenleme:
Alıntı:

Ambalajının açık olmaması lazımmış. Ama gene de şansını deneyebilirsin. Hijyen ürünleri detayını eklemişler çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…