Teknoser teknik servis nasıldır?

LowHight

Picopat
Acer müşteri hizmetlerini arayarak Acer laptopumu garantiye göndermek için bir kargo gönderim kodu aldım. Gönderim kodu da istanbul/kağıthane'deki teknoser teknik servise çıktı. Laptopu oraya göndereceğim ama güvenemiyorum da. Çoğu kişi laptopta sorun olmamasına rağmen sorun çıkardıklarını ya da laptopun içi açılmamasına rağmen açılmış dediklerini ve yine para istediklerini söylemiş. Ayrıca ben farklı şehirde yaşıyorum bana geri kargo ile gönderilir mi laptop yoksa gelin alın mı denir?

Geçen ayın 16'sında ASUS TUF laptopumun anakart arızasından dolayı teknosere gönderdim daha önce SMS infocomm adlı servise gönderdim memnun kalmadım bu sefer teknosere gönderdim tek tek size anlatıyorum.

Cihazı ayın 16'sında Kağıthane'deki teknoser servise götürdüm saçı 3 numara küpeli faça bir adam vardı benim sorunlarımı tek tek dinleyip not aldı cihazı inceledi ve teslim aldı.

Diğer gün cihaz için anakart değişimini onayladılar ve parça bekleniyor durumuna geldi.
Parçayı İstanbul içi temin ettiklerini söylediler ve 4 gün içinde parça geldi.

Araya hafta sonları ve 29 Ekim girdiği için biraz uzun sürdü bu ayın 4'ünde bütün test işlemlerini tamamladılar ve öğle arasından sonra onarımınız tamamlandı mesajı geldi bende direk bıraktığım yere gittim fakat anakart değişimi gibi parça değişimi yapılacağı zaman teknoser operasyon merkezine gönderiyorlar operasyon merkezide 1.5 km ileride oraya gittim cihazın kontorllerini yaptırdılar bana oradaki arkadaşlarda gerçekten ilgiliydiler termal bakımı yapılmış anakart değiştirilmiş olduğunu resimler ile bana gösterdiler ve termal macun kullanmamışlar sıvı metal tarzı bir şey kullanılmış gittiğimde cihazım dışı tertemizdi toz bile yoktu cihazı detaylıca inceleyip teslim aldım ve çok memnun kaldım.

Bana cihazınız şöyle böyle demedi alt kasasında kırık vardı ve SSD'si benim tarafımdan değiştirilmişti ve herhangi bir ücret talep edilmedi.

Ben farklı şehirden kargo ile göndereceğim sorun olur mu? Yani bana geri kargoyla gönderirler mi?

Her ne kadar acer müşteri hizmetleri buraya yönlendirmiş olsa da parça çalınmasından vs. şüpheleniyorum sizin başınıza öyle bir şey geldi mi?

Ve bir de cihazınız garanti kapsamında mıydı?

ASUS bana cihazı kargo ile gönderdiyseniz ücretsiz bir şekilde kargo ile geri gönderim sağlanıyor elden teslim ettiyseniz ve kargoyla geri almak isterseniz kargo ücretini sizin ödemeniz gerektiğini söyledi.

Ben cihazı evde içini açıp detaylı inceledim daha önce içerinin fotoğrafı vardı anakart değişmiş olduğu bariz belli tertemiz yapmışlar içerde toz bile yok ve RAM'lerim SSD'im yanı şekilde duruyor herhangi bir şey olmadı. cihazım garanti kapsamında ve asus anakart için 6 ay daha garanti verdi

kargoyla gönderirseniz kargoyla geri alırsınız tabiki gelin alın diyecek halleri yok

Bence şu servis kötü bu servis kötü yazılan Google haritalar veya şikayet var yorumlarını fazla takmayın her serviste mutlaka bir şikayet vardır ben gidip de şikayet vara veya Google haritalara gidip çok iyi hizmet aldığımı yazmadım ama kötü bir hizmet alsam yazardım her yere

Son düzenleme:
Ne yalan olsun yazdıklarınız içimi biraz rahatlattı ama yine de bu işler hiç belli olmaz. Umarım benim servis sürecim de sizinki gibi güzel ve sorunsuz geçer.

Bu arada çağ sokağındakine mi götürmüştünüz?

Evet çağ sokağındakine götürdüm.

Yani ben içerde ne muhabbetler dönüyor bilmiyorum memnun kalmayanların yaşadığı sorunu detaylı bilemeyiz sonuçta bu servisin cebinden çıkmıyor adamlar niye müşteriyi memnun etmemeye çalışsın anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…