Teknoseyir'de Technopat Reklamı

rahmictas

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Recep Baltaş ve diğer arkadaşlar, isimlerinizi bilmiyorum kusura bakmayın. Birkaç arkadaş TeknoSeyir'e gelip sizin köpekliğinizi yapıyor. Sizlerin bilgisi dahilinde olmadığını düşünüyorum. Arkadaş niyeyse gelmiş bize laf atmalar falan filan boş boş konuşuyor. Ya siz üstümüzden çekin ya da belediye ekiplerini çağırıp zehirleteceğiz haberiniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
“Technopat Hayranlarının oluşturduğu bir sayfadır. Peki Biz Neden Techopat’ı severiz ? 1- Üyelerden para dilenmez, yalvarmaz bu nedenle başı diktir. 2- İncelemelerde Ürünler Boş muhabbet yerine bileşenlerine kadar incelenir. 3- Kullanıcılarına diğer teknoloji sitelerinden daha çok değer verir.”

Arkadaşların vizyonu budur. İlginebilirsiniz. @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Technopat.net olarak hiç bir zaman başka bir sitede özellikle teknoloji sitelerinde reklam yapmadık ve yapmayacağız. Bizim ilk prensibimiz budur. Hatta bize gerekirse sövseler bile sadece hakaret edenlere karşı yasal işlem başlatırız. Daha da ileriye gitmeyiz, gidemeyiz.

Arkadaş hakkında ise araştırmalar başlamıştır. Üstlere iletilmiştir. Bu konu bizim bilgimiz dahili dışındadır. Uyarınız için teşekkürü borç bilirim.

@Recep Baltaş , @Ali Güngör , @MF , @son_goku , @Ölü Usta

Konu adresini alalım.
Hocam mümkünse üyeliği de siler misiniz?

Hocam sizin yapmadığınızı bildiğimi zaten belirmiştim. Zaten sizin editörlerinizle Teknoseyir editörlerinin yakınlığını biliyorum. Bu insanın gelip bizlere ukala bir dilde yorum yapması canımızı sıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz sözümüz meclisten dışarı bir şekilde elemanlara bir ders vereceğiz siz halledene kadar.

Niye boyle seylere basvurdular, anlamis degilim. O konu silinir zaten, dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…