Teknoseyir'in Geleceği

Can Akbulut ve Emre Çelikkol'u izledim ilk olarak bu yaz Teknoseyir'i keşfettim sonra. Tek eksikleri Technopat gibi ayrıntılı sistem toplamıyorlar. Teknoseyir 10-20 Lira gibi bir para ile canlanacaksa ben öğrenci halimle destek olurum. Tarafsız bir kurum çünkü yağcı siteler gibi bunu alın süper makine demiyorlar ama makinenin hakkını da yemiyorlar iyisini kötüsünü söylüyorlar. Forum gibi eski sistem değilde daha değişik bir sistem getireceklermiş ben o platformu merak ediyorum.

Elektronik Mühendisliğini bırakıp böyle işlere girersen, böyle çaresiz kalırsın işte dede.

Bir dergi fiyatını geçmeyecek diyorlar.

Bu arada Technopat'ın Alexa Rating'i FIRLAMIŞ ! 310.sırada.

Forum olarak herkes tarayıcısında Alexa Tolbar kullansa daha da yükseliriz.

Gm discovery'yi göndermediği halde onlar bir kullanıcıdan buldular ve incelemesini yaptılar. Genel olarak telefonu iyi gösterdiler ancak bu incelemeye rağmen Gm yeni çıkarttığı telefonu göndermedi telefonu. Bu devirde reklam ve yağcılık yapmadan devam eden sitelerden biri, severek takip ediyorum. Eğer 10-20 tl arası ise bende öğrenci halimle üyelik alıp destek olurum.

Ne ilgisi var? Insanlar bu memlekette baska meslekten diye sevdigi isleri yaparak para kazanamayacak mi?
Hayır kesinlikle öyle değil yanlış anlamışsın. Demek istediğim, keşke okulu bitirip bu mesleğe başlasaydı. Sonra böyle zor durumda kalırlar işte. Yüzüp yüzüp sonuna gelip bırakmak olur mu?

Zaten öyle yaptı çoğu. Murat abi ingilizce öğretmenliği okumuş mesela teknoseyir editörlerinin meslekleri diye bir video vardı izlemeni tavsiye ederim.

Zaten öyle yaptı çoğu. Murat abi ingilizce öğretmenliği okumuş mesela teknoseyir editörlerinin meslekleri diye bir video vardı izlemeni tavsiye ederim.
Evet ben de onu izleyerek elektronik mühendisliği konusunu söyledim zaten. Lafım şu yaşlı biraz şişman olana. İsmi galiba Levent Abi. Çok izlemedim ama o videoda öyle diyordu.

Çok samimi insanlardan oluşmuş bir site, özellikle sokakta yürürken podcastlerini dinlemek çok zevkli oluyor. İmkanım el verirse destek olmaya çalışacağım.

Yaşlı Şişman dediğin seni bilgisiyle yerin dibinin 50 kat aşağısına sokar. Bende keyif aldığım işi yapardım. Her şey para değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…