Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 7 Mayıs 2014 #21 Anlaşılan o ki bu sistemin devreye girmesi biraz uzun sürecek. Hayırlısı bakalım, ne diyim.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 7 Mayıs 2014 #22 Mert dedi: Anlaşılan o ki bu sistemin devreye girmesi biraz uzun sürecek. Hayırlısı bakalım, ne diyim. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk bilgiler verilecekmiş.
Mert dedi: Anlaşılan o ki bu sistemin devreye girmesi biraz uzun sürecek. Hayırlısı bakalım, ne diyim. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk bilgiler verilecekmiş.
Alp34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2014 #23 Ben de Teknoseyir'i bayadır takip ediyorum forumu falan olduğunu ilk defa duyuyorum YouTube'dan izlerdim sadece Plus üyelik alınca ne oluyor bu arada?
Ben de Teknoseyir'i bayadır takip ediyorum forumu falan olduğunu ilk defa duyuyorum YouTube'dan izlerdim sadece Plus üyelik alınca ne oluyor bu arada?