TeknoSkop Korsan Windows Sahtekarlığı

Makaleler
1
Lütfen hepsini okuyun.

Casper Nirvana Metal CSD Laptop'um var. (Sorun çıkmıştı isteyene detaylı anlatırım.) TeknoSkop'a götüreyim dedim, (TeknoSkop eskiden Casper'ın Anlaşmalı servisiydi) Götürdüm söyledim böyle hata var (Hatayı tam anlatamadım) Söylediler Laptop'u bırak yarın gel dediler, bıraktım. Yarın gittüm. Söylediler ki BOOT.MGR hatası var, orjinal Windows kurmamız lazım. Tamam da ne kadara yaparsınız dedim. 50 TL Windows, 30 TL Kayıt Ücreti dediler. Bende 6 7 saniye şaşkın şaşkın tiplerine baktım. Sonra söyledim ki indirim olamaz mı? Falan tartıştık (Tartışma sırasında hep saçmalıyorlardı o zamanlar hiç bir şey bilmediğimden cevap veremiyordum.) Sonra yaptırmıyorum dedim. Onlar dedi ki kayıt ücretini ver çık. (Ş... gülüyorlardı.) Rezil olmuştum, iş bitsin hemen çıkayım diye bu defa yalvarmaya başladım, nolur indirim yapın vs. Tamam yarın gel akşamdır kapatıyoruz dediler. Bende çıktım. Yarın gittim biri söyledi ki orjinal Windows 10 Pro kurduk. Alabilirsin tam alırken Laptop'un üzerinde RAM gördüm. Bu ne dedim diğer çalışan dedi ki 4 GB olan RAM'iniz arızalanmış bizde çıkardık. (Önceden 12 GB RAM çalışıyordu hiç bir sıkıntısı yoktu, ve derken gülüyordu Ş...)

1. Kurulan Windows sahteymiş KMSpico ile Crack'lenmişti.

2. Cidden RAM'im bozuk mu? Bana verilen RAM Benim RAM'im mi? Yoksa ellerinde olan bozuk RAM'i bana mı yedirmişler?

3. Böyle Şer... nereye şikayet etmeliyiz? RAM'i mi tekrar alabilir miyim?

Casper Metal Nirvana CSD
Intel[emoji768] Core[emoji769] i7-4712MQ
Nvidia Geforce 840M
12 GB RAM

Yardımcı olan herkese Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar gibiler yüzünden bir şey yapamıyoruz adam akıllı. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Arkadaşın dediği gibi Casper'a yazı yazmak mantıklı geliyor. Ve şikayetlerin yazıldığı bir site vardı ama bilmiyorum ne kadar aldırış ederler ama yazmakta fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptop tamiri için bilgisayarcılara gitmeyin. Mümkünse elektronikçilere gidin ve merkez de olsun bu yer. Ben bilgisayarcılarda staj yaptım 3 ayrı yerde ve dönen dümenler yüzünden ilk staj yerimde 1. ayın sonunda ayrıldım hemen. Müdürle de papaz olmuştum ayrılacam diye. Ortalık kötü arkadaşlar insanların daha fazla kazanmak için yapamayacakları kötülük yok artık. Öğrenmeye bakın tamir nasıl edilir falan veya en azından format atmayı öğrenin.

Arkadaşım çok büyük geçmiş olsun, Casper Excalibur g650 serisi bir laptopum var, sırf realtek le alakalı olupda bilgisayarla alakalı olmayan bir sorun yüzünden casperi 2 gün ard arda arayarak ayağa kaldırdım, şöyle bir yol izlendi evde servis hizmeti sağladılar sağolsunlar. Eve kendi serviscilerinden eleman gönderip sorunu tespit edip soruna anında müdahele ettiler, ardından sorun anlasıldı ki realteğin, ses driverlarıyla alakalıymış. Yani laptopla hiç bir alakası olmayan olay yüzünden 2 gün benimle uğraştılar. Sağolsun whatsapp üzerinden hem telefon üzerinden anında kolaylık sağlandı... 08:30 18:00 arası 0 850 250 77 77 ulaş orada m.temsilcisi Melek di sanırm tam hatırlamıyorum onunla görüşmek istediğini söyle emin ol sana çözüm olacak bir yol sunacaklardır.. Çok büyük geçmiş olsun tekrardan.

Bu durum ve genelleme için paylaşabileceğim gif var. (Casper ve kalitesi için)

Mağazada laptop bakar iken, bana Casper ürün önerildiğinde.

Yorum yazan Herkese Teşekkürler.

Bu RAM benim PC'nin mi? Yoksa Benim RAM'i çıkartıp ellerinde ki bozuk RAM'i bana yedirmişler mi? PC'nin Sistem özelliklerini yazmıştım. Seri NO'yu Paylaşayım mı?

Bu arada Casper Almayın! Ve Bilgisayarcılara Güvenmeyin!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…