Keremtaha Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #31 Mustafafnt dedi: Hocam netac ne iyi ne kötü bir markadır. Aynı fiyata daha iyileri var. Çok iyi bir model değil fakat çok kötü bir modelde değil. Yani vasat üstü diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'da goremedım reıs 480 GB alacağım ekleme yerınden onerdıgın var mı?
Mustafafnt dedi: Hocam netac ne iyi ne kötü bir markadır. Aynı fiyata daha iyileri var. Çok iyi bir model değil fakat çok kötü bir modelde değil. Yani vasat üstü diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'da goremedım reıs 480 GB alacağım ekleme yerınden onerdıgın var mı?
hahahahah Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #32 Keremtaha dedi: GameGaraj'da goremedım reıs 480 GB alacağım ekleme yerınden onerdıgın var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi ssd'ler var?
Keremtaha dedi: GameGaraj'da goremedım reıs 480 GB alacağım ekleme yerınden onerdıgın var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi ssd'ler var?
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 3 Aralık 2020 #33 Keremtaha dedi: GameGaraj'da göremedim reis 480 GB alacağım ekleme yerinden önerdiğin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam SSD seçmeyip internetten alabilirsiniz. Şu an mobildeyim göremiyorum hangi SSD modellerinin olduğunu.
Keremtaha dedi: GameGaraj'da göremedim reis 480 GB alacağım ekleme yerinden önerdiğin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam SSD seçmeyip internetten alabilirsiniz. Şu an mobildeyim göremiyorum hangi SSD modellerinin olduğunu.
hahahahah Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #34 Samsung varsa kesinlikle onu öneririm.
Keremtaha Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #35 Mustafafnt dedi: Hocam SSD seçmeyip internetten alabilirsiniz. Şu an mobildeyim göremiyorum hangi SSD modellerinin olduğunu. Genişletmek için tıkla... Crucial Netac. BIOSTAR. Kingston.
Mustafafnt dedi: Hocam SSD seçmeyip internetten alabilirsiniz. Şu an mobildeyim göremiyorum hangi SSD modellerinin olduğunu. Genişletmek için tıkla... Crucial Netac. BIOSTAR. Kingston.
hahahahah Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #36 Keremtaha dedi: Crucial Netac. BIOSTAR. Kingston. Genişletmek için tıkla... Modelleri?
Keremtaha Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #37 hahahahah dedi: Modelleri? Genişletmek için tıkla... Netac N535S BIOSTAR S120L. Kibgston A400. Crucial BX500.
hahahahah dedi: Modelleri? Genişletmek için tıkla... Netac N535S BIOSTAR S120L. Kibgston A400. Crucial BX500.
hahahahah Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #38 Keremtaha dedi: Netac N535S BIOSTAR S120L. Kibgston A400. Crucial BX500. Genişletmek için tıkla... BX 500 kronik sorunlu diye biliyorum en iyi seçim kingston.
Keremtaha dedi: Netac N535S BIOSTAR S120L. Kibgston A400. Crucial BX500. Genişletmek için tıkla... BX 500 kronik sorunlu diye biliyorum en iyi seçim kingston.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 3 Aralık 2020 #39 Keremtaha dedi: Crucial. Netac. BIOSTAR. Kingston. Genişletmek için tıkla... Hocam aralarında Kingston alınabilir. Fakat yazma hızı biraz düşük diye biliyorum.
Keremtaha dedi: Crucial. Netac. BIOSTAR. Kingston. Genişletmek için tıkla... Hocam aralarında Kingston alınabilir. Fakat yazma hızı biraz düşük diye biliyorum.
Keremtaha Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #40 Mustafafnt dedi: Hocam aralarında Kingston alınabilir. Fakat yazma hızı biraz düşük diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma olarak en ıyısı netac.
Mustafafnt dedi: Hocam aralarında Kingston alınabilir. Fakat yazma hızı biraz düşük diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma olarak en ıyısı netac.