Gigabyte AMD Radeon RX 6900 XT Master GV-R69XTAORUS M-16GD 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Böyle bir tane RX 6900XT buldum ama yorum yapmamışlar güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım?
Gigabyte AMD Radeon RX 6900 XT Master GV-R69XTAORUS M-16GD 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Böyle bir tane RX 6900XT buldum ama yorum yapmamışlar güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım?
Güvenilir sanırım. 315 adet ürün koymuş. Mağaza ortalaması 5 yıldız olarak görüyorum. Diğer ürünleri 3-5 yıldız almış. Buraya tıklayarak bakabilirsiniz.
www.n11.com
Diğer ürünlerindeki yıldız sayısı fazla ve mağaza peformansı yüzdelik olarak çok iyi. Alabilirsiniz. N11 otomatik olarak uzaktan satış sözleşmesi yapacaktır.
Satışdan önce size müşteri hakları vb. birşey okutuyorlar okumayıp "next next" yaparsanız tabiki mağdur rolünü oynarsınız. +60 yaş gebeş anadolu dayısı muhabbeti yapıp "yeenim internet alışverişi kötü yov" demeye gerek yok.