BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #61 Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Nasıl hissettiriyor?
G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 6 Ekim 2021 #62 UfukÇ. dedi: Aşılar sayesinde hafif atlatıyorum. Çok iyiyim şu an. Genişletmek için tıkla... İyi olmanıza sevindim. İnşAllah tez zamanda atlatırsınız.
UfukÇ. dedi: Aşılar sayesinde hafif atlatıyorum. Çok iyiyim şu an. Genişletmek için tıkla... İyi olmanıza sevindim. İnşAllah tez zamanda atlatırsınız.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.735 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #63 Coven dedi: Maske varken o kişinin öksürmesinden nasıl etkilendiniz? Garip. Maskeyi ağız ve burun yerine çene altına takanlardansınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Maske %100 koruyor mu? Kanıt varsa gösterin isterseniz.
Coven dedi: Maske varken o kişinin öksürmesinden nasıl etkilendiniz? Garip. Maskeyi ağız ve burun yerine çene altına takanlardansınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Maske %100 koruyor mu? Kanıt varsa gösterin isterseniz.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 6 Ekim 2021 #64 Soft Donanım dedi: Ben aşı olmadım ve olmayacağım. Toplamda iki kere atlattım bir kere ilk çıktığı zamanlarda (bayağı kötüydü). 2. birkaç hafta önce atlattım çok hafif geçti. Genişletmek için tıkla... Sebep?
Soft Donanım dedi: Ben aşı olmadım ve olmayacağım. Toplamda iki kere atlattım bir kere ilk çıktığı zamanlarda (bayağı kötüydü). 2. birkaç hafta önce atlattım çok hafif geçti. Genişletmek için tıkla... Sebep?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #65 erme dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorum gelecekte ne olacağı belli olmaz. Ayrıca işe yaradığı da yok gibi artan vakaları vs. görürsek.
erme dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorum gelecekte ne olacağı belli olmaz. Ayrıca işe yaradığı da yok gibi artan vakaları vs. görürsek.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.735 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #66 Soft Donanım dedi: Güvenmiyorum gelecekte ne olacağı belli olmaz. Ayrıca işe yaradığı da yok gibi artan vakaları vs. görürsek. Genişletmek için tıkla... Aşı çıktığı için millet saldı artık bu virüsü haliyle. Sence artması normal değil mi bu sebepten dolayı? Düşünmeni öneriyorum.
Soft Donanım dedi: Güvenmiyorum gelecekte ne olacağı belli olmaz. Ayrıca işe yaradığı da yok gibi artan vakaları vs. görürsek. Genişletmek için tıkla... Aşı çıktığı için millet saldı artık bu virüsü haliyle. Sence artması normal değil mi bu sebepten dolayı? Düşünmeni öneriyorum.
KUROYHS Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 153 Yer Dağ Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #67 Emma Stone dedi: Aşı çıktığı için millet saldı artık bu virüsü haliyle. Sence artması normal değil mi bu sebepten dolayı? Düşünmeni öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Çok doğru bir noktaya değindiniz. Herkes iyice saldı.
Emma Stone dedi: Aşı çıktığı için millet saldı artık bu virüsü haliyle. Sence artması normal değil mi bu sebepten dolayı? Düşünmeni öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Çok doğru bir noktaya değindiniz. Herkes iyice saldı.