Tekrar YKS'ye girmeli miyim?

FuryanD

Decapat
Daha fazla  
2003 doğumluyum 1 sene mezuna kaldım ama tercih yapıp yerleşemedim AYT'den nefret ediyorum ve yapamıyorum. Meslek lisesi çıkışlıyım 1 sene daha idare edip yüksek puanla 2 yıllık İzmir'de okumaya değer mi? Yoksa salıp iş hayatına mı başlasam? Maddi durumlarda iyi değil. Ailem 1 sene daha dene diyor ama umutsuzum.

Son düzenleyen: Moderatör:

2 yıllık pek iç açıcı değil.

2 senelik okuduğuna değecek mi, o 2 yıllık sayesinde iş bulabilecek misin veya sana bir faydası olacak mı iyi düşün.
Bence çalışmaya başlamak daha iyi.

2 yıllık pek iç açıcı değil.

Değmez mi evimin olduğu şehirde anca 2 yıl hocam izmirdeyim bilişim bölümü 4 yıl kazanmam imkansız.

2 senelik okuduğuna değecek mi, o 2 yıllık sayesinde iş bulabilecek misin veya sana bir faydası olacak mı iyi düşün.
Bence çalışmaya başlamak daha iyi.

Hocam sizde 19 sunuz okul okuyor musunuz yoksa iş hayatı mı?

Hocam sizde 19 sunuz okul okuyor musunuz yoksa iş hayatı mı?

Aslında 18'im ve 2 senelik siber güvenlik geldi, zaten siber güvenlik 4 yıl yok 2 yıllık siber güvenlik okursam bir de 4 yıllık bilgisayar mühendisliği okursam iyi bir yerde iş bulabilirim belki diye düşünüyorum.
Ama yurt çıkmadı ve kalacak yer yok üstelik pek hazır değilim, bilemiyorum...

2 yıllık lojistik okuyan arkadaşlarım/tanıdıklarım var. Gayet de güzel. İyi iş var.

Geliyorsa 2 senelik lojistik oku.

Hocam demek istediğim şu bir yakın anestezi okuyacak. YKS'ye çalışmayan adam KPSS'ye mi çalışacak? Bilişim okuyabilir. Bilgisayar programcılığıda olabilir. Fakat kendini geliştirmesi gerek.

Hocam demek istediğim şu bir yakın anestezi okuyacak. YKS'ye çalışmayan adam KPSS'ye mi çalışacak? Bilişim okuyabilir. Bilgisayar programcılığıda olabilir. Fakat kendini geliştirmesi gerek.

Yazılıma ilgiliyim ve sadece ilgi değil çabalıyorumda ama YKS engelini aşamadım.

2 senelik iyi bir bölüm ve düzgün bir okulda okuma şansı kesinlikle denenmeli. Bende mezunum ama bu sene ege ya da Marmara'yı yazmayı cidden düşündüm. 2 senelik üniversiteden sonra eğer ki DGS'ye çalışırım diyorsanız o da bir seçenek TYT mantığında bir sınav zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…