Merhabalar, site üzerinden alışveriş gerçekleştireceğim daha önce alışveriş yapıp deneyimi olanlar sitede sorun yaşadı mı güvenilir mi ?
Not: En son pcdepo ile yaşadıklarımdan sonra iyice güvenemez oldum.
@er36po sizinde n11'e takınıtınız mı ne var Başka konularda da öyle diyorsunuz, burada da. Evet, n11'e bin çekiyor o site. Ben de size n11'den aldığım kulaklığı kısa kısa anlatıyım.
Kulaklığı 1 ay sorunsuz kullandık ama sonra kulaklığın bir tarafından ses gelmemeye başladı. Ondan sonra da bilgisayarın içine (kulaklık yuvasına) jakın ucu kırıldı ve çıkaramıyoruz.
İşte satıcı bu kadar kalitesiz ürün veriyor bize. Ayrıca ücretsiz kargo yazıyordu ama kargo parası aldılar.
@Onur Gökay, sattıkları ürünlerin çoğu adi Çin malları. O yüzden bazı ürünler çok ucuz n11'de.
Çabuk bozulmalar, kırılmalar da normal yani.
Benim kızdığım olay şu: Madem böyle her türden (elektronik cihazlardan tutun da dona kadar her sey) ürün satıyorsunuz, ya kardeşim, bunları anlaşılır kategorilere bölseniz ya.
Adamlar resmen kamyonu yanastirmis ne var ne yok boşaltmışlar siteye. Sen şimdi bu karmaşanın içinde ara ki bulasın 2 gramlık fittingi
Örneğin yabancı sitelerde siz bir ürün seçtiğinizde o ürünle uyumlu/ ilgili diğer ürünleri bile seçenek olarak sunuyor adamlar (Bu da ilginizi çekebilir ya da işinize yarayabilir tarzında)
Sonra biz niye gelişmiyoruz? Ee, çalıyorsun, helal çalışmıyorsun da ondan