rumeysa aslan Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ocak 2021 #1 Tel LED ışığımın teli koptu ve nasıl tamir edilir bilmiyorum. İçinde kablo falan yok, direkt tel olarak geldi, yanlışlıkla kopardım.
Tel LED ışığımın teli koptu ve nasıl tamir edilir bilmiyorum. İçinde kablo falan yok, direkt tel olarak geldi, yanlışlıkla kopardım.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.391 Çözümler 70 Yer Istanbul 20 Ocak 2021 #2 rumeysa aslan dedi: Tel LED ışığımın teli koptu ve nasıl tamir edilir bilmiyorum. İçinde kablo falan yok, direkt tel olarak geldi, yanlışlıkla kopardım. Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf ekleme şansın var mı? Daha doğru sonuca ulaşmana yardımcı olacak. Artı 0 Eksi
rumeysa aslan dedi: Tel LED ışığımın teli koptu ve nasıl tamir edilir bilmiyorum. İçinde kablo falan yok, direkt tel olarak geldi, yanlışlıkla kopardım. Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf ekleme şansın var mı? Daha doğru sonuca ulaşmana yardımcı olacak.