Telafi eğitimi iptal edildi

Arkadaşlarımın okulları etkinlik yaparken benim okulumun kapalı olması beni çıldırtırtıyor.

Aksine sevinmeniz lazım bence olmadığı için .
Ne gerek var zaten tek bildikleri şey oyun oynatmak. Mesela ben özel okula gidiyorum dünya kadar para veriyoruz okulun son 1 ayı sırf oyun oynattılar film izlediler bende okula gitmedim vaktimi daha iyi şeylere harcadım. Bir de telafi eğitimi yapacağız demişler ne güldüm varya mükemmel planları şu normal zamanda ders yapmayalım yazın telefi eğitimi yapıp öğrencilerin yaz tatilini öldürelim.
Aga mı?

Arkadaşım bile yok sınıftakileri pek samimi veya bana uygun bulmuyorum.

İsteyen katılsın ben halimden memnumun.

Aynı durumdayım bizim sınıfta bir aklı başında olan yok .

Bende de aynı durum var, sınıftan hiç tanıdığım yok.

Gram umrumda değil.

9 Sınıfımı çöp 10 Allaha emanet.

Ben bu konulardan TYT-AYT gireceğim gelsinler önce eğitemediklerini telafi etsinler böyle boş boş işlerin arkasına koçacaklraına.

(T)uzaktan eğitime HAYIR!

Telafi Eğitimin eğlenceyle geçmesi garip. Tamam kötü bir şey olmayabilir ama sonuçta lisedeki çoğu kişi TYT-AYT bu ikisinden birinde çok fazla sıkıntı yaşayacak. İki yıl boyunca tüm canlı derslere girdim lakin okuldaki gibi olmuyor hiçbir şey, uzaktan eğitimin yararları kadar zararları da var.

Doğada yürümeyi ben kendim de yapabilirim ama gelip düzgünce birisinin bana bu TYT-AYT konularını öğretmesi gerekli buna "Telafi" denir. Yoksa Yaz Etkinlikleri Kurslarını, "Telafi Eğitimi" adıyla açınca "Telafi" yapmış olunmuyor. Sadece yaptık demek için yaptıkları bir şey daha bu "Telafi Eğitimi".

444 0 632 arayıp küfür edersem neler olabilir, adli ceza alır mıyım? Çünkü gerçekten çok sinirliyim bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…