Telafi eğitimi iptal edildi

Eğer 10-11 sınıfta uzaktan olursa kaydımı alıp açıktan okuyacağım okulu okumak yerine açıktan TYT-AYT çalışacağım en azından okulun garip hocalarının "Dorsloro noyo gormoyursom?" soruları ile yüzleşmem kendim çalışırım.

444 0 632 arayıp küfür edersem neler olabilir, adli ceza alır mıyım? Çünkü gerçekten çok sinirliyim bu duruma.
Alırsın, telefon numarandan konum, kişi vb. tüm bilgileri bulabilirler. Hem de bu kadar sinirlenecek bir şey yok, onlar eğitim alıp sen alamasan neyse ama doğada kendin de yürüyebilirsin. Adına bakma sen bunun aslında adı "Yaz Etkinlikleri" olması lazım ama işte "Telafi" diye yedirmeye çalışıyorlar.
Hiç yoktan sadece 9. sınıfınız gittiyse bir sorun olmaz bence toparlarsınız. 9. sınıf temel konuları ele alıyor ve hızlıca biter ama 10. sınıfla beraber 9.sınıfı da kaybederseniz TYT'de işler çok zorlaşır. Ben bu sene okulun açılacağına kesin gözüyle bakıyorum, açılmaması için Delta mutasyonunun çok fazla yaygınlaşması lazım ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…