Teleferikli ve karlı oyun

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar bir oyun vardı ismi ney bilmiyorum 6-7 yıl önce oynamıştım. Karlı bir atmosfer teleferik falan oyun hayatta kalma oyunu değildi avcılık oyunu olma ihtimali var. Aklınızdaki tüm oyunları yazar mısınız çok istiyorum.

Çok av oyunu var. İçerisinde At, Jip ve söylediğin araçlar bulunan daha fazla detay verme imkanın varsa iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

7 yıl önce oynadığım oyunun 2015 de çıkması :D
Çok av oyunu var. İçerisinde At, Jip ve söylediğin araçlar bulunan daha fazla detay verme imkanın varsa iyi olur.

Malesef sadece hatırladıklarım bu ne oyunu olduğunuda bilmiyorum :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı