EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller kullanıyorum. OTG ile telefonuma bağlıyorum cihazı. Telefon algılamıyor neden olabilir?
8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller kullanıyorum. OTG ile telefonuma bağlıyorum cihazı. Telefon algılamıyor neden olabilir?
Çözüm BGSGP 29 Ekim 2024 EnesCemil dedi: 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller kullanıyorum. OTG ile telefonuma bağlıyorum cihazı. Telefon algılamıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Gamepad kapalıyken ve otg adaptör telefona takılı değilken gamepad üzerinde "B" tuşuna 3 saniye basılı tutarken açın, home tuşunda ışık yanıp sönmeye başlayınca telefona bağlayın.
EnesCemil dedi: 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller kullanıyorum. OTG ile telefonuma bağlıyorum cihazı. Telefon algılamıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Gamepad kapalıyken ve otg adaptör telefona takılı değilken gamepad üzerinde "B" tuşuna 3 saniye basılı tutarken açın, home tuşunda ışık yanıp sönmeye başlayınca telefona bağlayın.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #2 EnesCemil dedi: 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller kullanıyorum. OTG ile telefonuma bağlıyorum cihazı. Telefon algılamıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Gamepad kapalıyken ve otg adaptör telefona takılı değilken gamepad üzerinde "B" tuşuna 3 saniye basılı tutarken açın, home tuşunda ışık yanıp sönmeye başlayınca telefona bağlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
EnesCemil dedi: 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller kullanıyorum. OTG ile telefonuma bağlıyorum cihazı. Telefon algılamıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Gamepad kapalıyken ve otg adaptör telefona takılı değilken gamepad üzerinde "B" tuşuna 3 saniye basılı tutarken açın, home tuşunda ışık yanıp sönmeye başlayınca telefona bağlayın.