Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 A74 telefonumda açılırkenki ColorOS yazısında takılı kaldı. Ne yapmalıyım?
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2025 #2 Akif Ertaş dedi: A74 telefonumda açılırkenki ColorOS yazısında takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çoğu cihazda ses ve güç tuşuna 5 saniye basınca resetleniyor. Kitapçığı var ise bu gibi durumlar için yönlendirmesi var bakabilirsin.
Akif Ertaş dedi: A74 telefonumda açılırkenki ColorOS yazısında takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çoğu cihazda ses ve güç tuşuna 5 saniye basınca resetleniyor. Kitapçığı var ise bu gibi durumlar için yönlendirmesi var bakabilirsin.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 Onu denedim iki kere başlangıçta ancak olmadı. Daha yeni aynı anda özenle basarak tekrar denedim düzeldi. Sağ olun.
Onu denedim iki kere başlangıçta ancak olmadı. Daha yeni aynı anda özenle basarak tekrar denedim düzeldi. Sağ olun.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2025 #4 Akif Ertaş dedi: Onu denedim iki kere başlangıçta ancak olmadı. Daha yeni aynı anda özenle basarak tekrar denedim düzeldi. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim iyi sosyaller.
Akif Ertaş dedi: Onu denedim iki kere başlangıçta ancak olmadı. Daha yeni aynı anda özenle basarak tekrar denedim düzeldi. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim iyi sosyaller.