Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 943 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #1 Sorunum dün akşam meydana geldi. Telefonda OEM kilidi açık. OEM kilidi açık uyarısı veriyor ve titriyor ama sonrası yok. Aynı şekilde TWRP'yi açarken TWRP logosunda kalıyor. Bunun bir çözüm yolu var mı? Ya da Fastboot'da yedek alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Sorunum dün akşam meydana geldi. Telefonda OEM kilidi açık. OEM kilidi açık uyarısı veriyor ve titriyor ama sonrası yok. Aynı şekilde TWRP'yi açarken TWRP logosunda kalıyor. Bunun bir çözüm yolu var mı? Ya da Fastboot'da yedek alabilir miyim?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Ağustos 2020 #2 Fastboot'tan yeni rom kurun ODIN ile.
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 943 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #3 Attacksaw dedi: Fastboot'tan yeni rom kurun ODIN ile. Genişletmek için tıkla... Odin Samsung içi değil mi? Ben TWRP'ye ulaşmak istiyorum. Bilgilerimi kurtarmam lazım.
Attacksaw dedi: Fastboot'tan yeni rom kurun ODIN ile. Genişletmek için tıkla... Odin Samsung içi değil mi? Ben TWRP'ye ulaşmak istiyorum. Bilgilerimi kurtarmam lazım.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Ağustos 2020 #4 Barong dedi: Odin Samsung içi değil mi? Ben TWRP'ye ulaşmak istiyorum. Bilgilerimi kurtarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Sizin telefon ne?
Barong dedi: Odin Samsung içi değil mi? Ben TWRP'ye ulaşmak istiyorum. Bilgilerimi kurtarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Sizin telefon ne?
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 943 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #5 Attacksaw dedi: Sizin telefon ne? Genişletmek için tıkla... Motorola G4 Plus
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Ağustos 2020 #6 Barong dedi: Motorola G4 Plus Genişletmek için tıkla... Stock ROM/Firmware for Moto G4/G4 Plus: Step by Step Installation Guide Have you bricked your Moto G4 or G4 plus? Are you reverting back to Stock ROM? Whatever the reason may techorfy.com
Barong dedi: Motorola G4 Plus Genişletmek için tıkla... Stock ROM/Firmware for Moto G4/G4 Plus: Step by Step Installation Guide Have you bricked your Moto G4 or G4 plus? Are you reverting back to Stock ROM? Whatever the reason may techorfy.com
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 943 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #7 Attacksaw dedi: Stock ROM/Firmware for Moto G4/G4 Plus: Step by Step Installation Guide Have you bricked your Moto G4 or G4 plus? Are you reverting back to Stock ROM? Whatever the reason may techorfy.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ama ben içindeki dosyaları kurtarman istiyorum. Bunun bir çözümü yok galiba.
Attacksaw dedi: Stock ROM/Firmware for Moto G4/G4 Plus: Step by Step Installation Guide Have you bricked your Moto G4 or G4 plus? Are you reverting back to Stock ROM? Whatever the reason may techorfy.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ama ben içindeki dosyaları kurtarman istiyorum. Bunun bir çözümü yok galiba.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Ağustos 2020 #8 Barong dedi: Teşekkürler hocam ama ben içindeki dosyaları kurtarman istiyorum. Bunun bir çözümü yok galiba. Genişletmek için tıkla... TWRP açılsa kurtardınız ama açılmıyor onun dışında yoktur büyük ihtimalle.
Barong dedi: Teşekkürler hocam ama ben içindeki dosyaları kurtarman istiyorum. Bunun bir çözümü yok galiba. Genişletmek için tıkla... TWRP açılsa kurtardınız ama açılmıyor onun dışında yoktur büyük ihtimalle.
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 943 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #9 Attacksaw dedi: TWRP açılsa kurtardınız ama açılmıyor onun dışında yoktur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağolun.
Attacksaw dedi: TWRP açılsa kurtardınız ama açılmıyor onun dışında yoktur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağolun.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 26 Ağustos 2020 #10 Attın mı stok ROM'u tekrar? Hangi adımları uyguladıktan sonra böyle oldu?