Telefon adaptörüm orijinal mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar benim telefon adaptörüm kaç watt ve orijinal mi? Son olarak bu adaptörle telefonumu ve yeni alacağım QCY T13 kulaklığı etkiler mi batarya konusunda?

Benim telefon modelim 11T bunu alırken yanında adam vermişti kaç watt olduğunu bilmiyorum ve de üstünde de diğer Xiaomi adaptörleri gibi 67 120 wat diye yazmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230508_180318.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20230508_180248.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 58
Evet etkiler, hızlı şarj adaptörü o kullanmayın.

Orijinal gözüküyor kulaklık şarjı konusunda sıkıntı çıkarmaz hocam.

Maks 33Watt

Sadece bu fotoğrafa bakarsak orijinal duruyor. QR Code'u okutunca da bu ürün çıkıyor. Üstündeki sertifikalara bakarsak da orijinal gibi duruyor.

Maksimumu 33W bu arada, ama bu değeri 11V 3A olarak veriyor. Yani telefonun 11V ile beslenmiyorsa 33W ile şarj olmaz.

T13'ü bu adaptör ile şarj edebilirsin. 5V kanalı mevcut. Amper de zaten ihtiyaca göre az veya çok çekilebilen bir şey.

33wat yani adaptör ve de 5amper çıkışı olduğu için kulaklığını sorunsuzca şarj edebilirim öyle mi?

Telefonum 11t.

33wat yani adaptör ve de 5amper çıkışı olduğu için kulaklığını sorunsuzca şarj edebilirim öyle mi?
Hayır dostum, maksimum verebildiği güç 33W ancak bu gücü 11V ile beslenen bir telefon için sağlayabiliyor. Örneğin telefonun 9V ise bu kanal kullanılmayacak.

Elindeki adaptörün üstünde yazan değerleri söylüyorum.
  • 9V 3A = 27W
  • 5V 3A = 15W
  • 12V 2.25A = 27W
  • 11V 3A = 33W
Yani sen T13'ü şarja takacağın zaman, 5V kanalı kullanılacak.

Bu arada dikkatli baktım, adaptör sahte. Bu adaptörü kullanmanı tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…