emin.basbay Hectopat Katılım 22 Temmuz 2013 Mesajlar 209 22 Ocak 2015 #1 Telefonda taksit kalktı hepimizin bildiği gibi. Ama benim 500 TL birikmişim var. Zen6 almak yerine Zen2 mi alsam diyorum ama taksit olmazsa onu almam çok zor olacak gibi. Hiçbir şekilde taksit seçeneği yok mu?
Telefonda taksit kalktı hepimizin bildiği gibi. Ama benim 500 TL birikmişim var. Zen6 almak yerine Zen2 mi alsam diyorum ama taksit olmazsa onu almam çok zor olacak gibi. Hiçbir şekilde taksit seçeneği yok mu?
Mertcan Delireioğlu Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 192 Makaleler 2 Yer İstanbul/Kartal/Yakacık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #3 Var,ailenin maddi durumu iyiyse vatan computer yapıyor. Orada maddi durumuna bakıyorlar. Uygunsa yapıyorlar.
Var,ailenin maddi durumu iyiyse vatan computer yapıyor. Orada maddi durumuna bakıyorlar. Uygunsa yapıyorlar.
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 22 Ocak 2015 #4 Mertcan Delireioğlu dedi: Var,ailenin maddi durumu iyiyse vatan computer yapıyor. Orada maddi durumuna bakıyorlar. Uygunsa yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Taksitlendirme her iki taraf için de büyük yaptırım doğuruyor. Vatan, anlaşmalı oldugu banka ile size 36 aya varan kredi kullandırıyor.
Mertcan Delireioğlu dedi: Var,ailenin maddi durumu iyiyse vatan computer yapıyor. Orada maddi durumuna bakıyorlar. Uygunsa yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Taksitlendirme her iki taraf için de büyük yaptırım doğuruyor. Vatan, anlaşmalı oldugu banka ile size 36 aya varan kredi kullandırıyor.
Mertcan Delireioğlu Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 192 Makaleler 2 Yer İstanbul/Kartal/Yakacık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #5 Silinen üye dedi: Taksitlendirme her iki taraf için de büyük yaptırım doğuruyor. Vatan, anlaşmalı oldugu banka ile size 36 aya varan kredi kullandırıyor. Genişletmek için tıkla... Kredi değil ablam telefon alırken bildiğimiz taksit yaptılar kendim kartımıza .
Silinen üye dedi: Taksitlendirme her iki taraf için de büyük yaptırım doğuruyor. Vatan, anlaşmalı oldugu banka ile size 36 aya varan kredi kullandırıyor. Genişletmek için tıkla... Kredi değil ablam telefon alırken bildiğimiz taksit yaptılar kendim kartımıza .
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 22 Ocak 2015 #7 Ben de merak ediyorum telefon Zenfone 2'yi mutlaka almam lazım. 36 ay filan taksit olsa mükemmel olur.
Ben de merak ediyorum telefon Zenfone 2'yi mutlaka almam lazım. 36 ay filan taksit olsa mükemmel olur.
Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #8 36 ay taksitle telefon alınmaz görüşündeyim. 3 yıl içerisinde ne olacağı hiç belli olmaz. @Silinen üye
36 ay taksitle telefon alınmaz görüşündeyim. 3 yıl içerisinde ne olacağı hiç belli olmaz. @Silinen üye