Uzun kafa karışıklığımdan sonra bugün kararımı Samsung S24 256 GB'tan yana verdim. Telefonu şimdi mi sipariş etsem yoksa bu cuma gelecek olan Kara Cuma indirimlerini mi beklesem. Forumda biraz dolaştım ve çoğu kişi önemsiz indirimler diyorlar ya da indirimden önce zam yapılıyor diyorlar o yüzden ne yapsam bilemedim. Acelen ne diyebilirsiniz onu da açıklayayım. Üniversitem aile evinden uzak, şehir dışında. Bu pazar gideceğim yurduma. Bu telefon işini halledip, yani telefonu aile evinde alıp kurcalayıp, yurduma öyle gitmek istiyorum. Yani yurda sipariş de etmek istemiyorum.
Arada böyle kaldım. 35k fiyatı var sanırım. Makul bir fiyat mı? Bundan önce S23 alacaktım fakat mağaza çalışanı S24'lerde yapay zeka var diyerekten aklımı çeldi bir tık
. Cidden ne yapsam bilemiyorum. Eğer indirim olayları yalansa ve büyük bir indirim yoksa (örneğin 35'ten 30'a gibi) hemen şimdi almak mantıklı mı? Mesela (
https://www.hepsiburada.com/samsung...amsung-turkiye-garantili-mor-p-HBCV00005MLL3B ) bu bağlantıdaki ürün uygun mu indirimi sizce gerçekten doğru mudur? Anlayacağınız üzere aklım birçok yönden karışık
.