Telefon almak için N11 mi Hepsiburada mı?

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefon alacağım, iki satıcı arasında kaldım. Herhangi bir mağaza değil direkt kendileri satıcı. Tecrübelerinizi yazabilir misiniz hangisi daha iyi olur?

Telefon alacağım, iki satıcı arasında kaldım. Herhangi bir mağaza değil direkt kendileri satıcı. Tecrübelerinizi yazabilir misiniz hangisi daha iyi olur?

Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz. Eğer aynı fiyatsa Hepsiburada bence. Hem çok hızlı kargoya veriyorlar. Hem de sıkıntı olursa yardımcı oluyorlar. En son telefon aldığımda faturada IEM'i yoktu geri dönüş yaptığımızda anında düzeltildi.

Hepsiburada tercih ediyorum. Memnun kalmıştım. Bazıların kargosu kapı önüne bırakılıp gidilen de olmuş olumsuz yanı bu olabilir. Kaç bin liralık cihazlardan bahsediyoruz.

Hepsiburadadan telefon aldım sonraki gün elime geçti.

Hepsiburada, hızlılık ve iade konusunda daha iyi olduğu için orayı tercih ederdim.

Hepsiburada tercih ediyorum. Memnun kalmıştım. Bazıların kargosu kapı önüne bırakılıp gidilen de olmuş olumsuz yanı bu olabilir. Kaç bin liralık cihazlardan bahsediyoruz.

Hepsiburada'dan telefon aldım sonraki gün elime geçti.

Hepsiburada üzerinden alınan ürünlerin düzgün paketlenmediği ile ilgili bol şikayet okudum, fatura ulaşmaması veya IMEI yazmaması gibi şeyler dahil. Ama bir o kadar da olumlu yorum vardı. 35 bin civarı bir bütçeden bahsediyorum.

Benimki gayet iyiydi kutusundada sorun yoktu. 20000 TL idi.

Hocam IMEI sıkıntısını söyleyince düzelttiler. Paketleme gayet iyiydi. Fatura da geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…