Telefon bağlantısı uygulaması kullanırken kablosuz kulaklık ile çağrı sorunu

Dogukanucarrr

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba. Telefon bağlantısı isimli uygulamayı aktif bir şekilde Windows ve telefonumu bağlamak üzere kullanmaktayım. Çağrı yaparken bir sorunla karşılaştırm. Laptop mikrofonu ve hoparlörü ile görüşme yaptığımda bir sıkıntı olmuyor çağrı düzgün şekilde laptopa aktarılıyor ve çağrımı gerçekleştiriyorum. Ancak laptopu kablosuz bir kulaklık ile kullandığım zaman çağrıyı başlatabiliyorum ancak çağrı laptopa hiç aktarılmıyor. Telefonum üzerinden ses aktarımını laptopa çekmeye çalışsam bile geri telefon sesine atıyor. Laptop uygulaması üzerinden ise buna dair herhangi bir işlem bulamadım.
Kullandığım işletim sistemi Windows 11.
Şimdiden teşekkürler.

Telefon Bağlantısı arama almak için neden bilgisayarımda Bluetooth kulaklıklarımı kullanamıyorum?​

Telefon Bağlantısı şu anda Android cihazınızdan Bluetooth üzerinden bir mikrofonlu kulaklığa telefon araması geçirmeyi desteklememektedir.

Buradan bulabilirsiniz. Araştırma ile desteklenmediğini buldum. Bu engeli atlatmak için bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…