Merhaba benim mazide kalan eMachines M.250 laptopa 120GB SSD taktım ancak işletim sistemi yükleyeceğim bir PC'm yok. Bundan dolayı telefonu bilgisayara bağlayıp Windows veya Linux nasıl kurabilirim?
Merhaba benim mazide kalan emachines M.250 laptopa 120GB SSD taktım ancak işletim sistemi yükleyeceğim bir PC'm yok. Bundan dolayı telefonu bilgisayara bağlayıp Windows veya Linux nasıl kurabilirim?
Telefon rootsuz ise yine de OTG ile USB bağlayıp USB'yi format diski yapabilirsin. Ne yazık ki yine Windows ISO'su atabilmen için sağlam yöntem bulunmuyor. ISO2USB yazılımlarının neredeyse tamamı Linux odaklı.
Telefon rootsuz ise yine de OTG ile USB bağlayıp USB'yi format diski yapabilirsin. Ne yazık ki yine Windows ISO'su atabilmen için sağlam yöntem bulunmuyor. ISO2USB yazılımlarının neredeyse tamamı Linux odaklı.
USB ve OTG alın, telefona herhangi bir Linux dağıtımının ISO dosyasını indirin. Eski laptop diyorsunuz, sistem bilgisi söylerseniz dağıtım önerisi de verebilirim.
OTG ile USB'yi telefona takın. Play Store'dan Etchdroid uygulamasını indirin. USB'yi seçin ve ISO dosyasını seçin. %100'e ulaştığında USB'ye kurulum diski yazdırılmış olacak. Laptop'a takıp kurulum yapabilirsin.