Claxel Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #1 Selamlar ben PS4 kolumu Bluetooth ile bilgisayara bağlamak istiyorum. PC'de Bluetooth olmadığı için telefondaki Bluetooth'u bilgisayara nasıl bağlarım? Veya bağlanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
Selamlar ben PS4 kolumu Bluetooth ile bilgisayara bağlamak istiyorum. PC'de Bluetooth olmadığı için telefondaki Bluetooth'u bilgisayara nasıl bağlarım? Veya bağlanır mı?
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 8 Eylül 2020 #2 Hocam Micro USB kablosu ile kablolu bir şekilde bağlayabilirsiniz.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 8 Eylül 2020 #3 Bağlanmaz. Belki 3. Parti uygulamalarla bir şeyler yapılıyordur ama sanmıyorum. Wifi alıcısı alırsanız Bluetooth'da kullanabilirsiniz.
Bağlanmaz. Belki 3. Parti uygulamalarla bir şeyler yapılıyordur ama sanmıyorum. Wifi alıcısı alırsanız Bluetooth'da kullanabilirsiniz.
24Yasindayim Kilopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 422 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #4 Hoparlör için falan bunu yapabilirsin de oyun kolu olarak yapabilir misin bilmiyorum. Bunun için özel bir üçüncü parti yazılım olduğunu da sanmıyorum.
Hoparlör için falan bunu yapabilirsin de oyun kolu olarak yapabilir misin bilmiyorum. Bunun için özel bir üçüncü parti yazılım olduğunu da sanmıyorum.