Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 17 Nisan 2019 #11 Jira dedi: Yakında bunlara uygun kıyafetler çıkarsa da şaşırmam. Birçok şeyi teknolojideki gelişim etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Yakındır.
Jira dedi: Yakında bunlara uygun kıyafetler çıkarsa da şaşırmam. Birçok şeyi teknolojideki gelişim etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Yakındır.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.419 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2019 #12 Büyük telefonları çoğu kişinin aksine seviyorum. Ne kadar büyük o kadar iyi.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Nisan 2019 #13 Cebime sığsın sıkıntı yok geçenlerde aldığım P Smart 2019 tam cebime oluyor daha büyüğü sıkıntı çıkarırdı birde benim gibi telefonda video izleyenler için iyi bir özellik fakat zaten tam ekran düzgün çalışmıyor
Cebime sığsın sıkıntı yok geçenlerde aldığım P Smart 2019 tam cebime oluyor daha büyüğü sıkıntı çıkarırdı birde benim gibi telefonda video izleyenler için iyi bir özellik fakat zaten tam ekran düzgün çalışmıyor
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 17 Nisan 2019 #14 Samsung S8 mini; gerek boyut gerek tasarim anlaminda idol kabul ettigim bir model
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2019 #15 Ben kendimde tek elle kullanimi kolay telefon seviyorum. G2'den J7 PRO'ya geçince de G2'nin ergonomikligini aradim. Büyük ekrana da insan alışıyor bir müddet sonra. Tabii yeni telefonlar çok büyüdü, kasa olarak büyümedi yalniz. Küçük ekranli telefonlarin çıkması eskisi kadar yaygın olmayacak. @BilgisayarKurdu S9, S10E modeli de S8 gibi tek elle kullanim için ideal bir cihaz.
Ben kendimde tek elle kullanimi kolay telefon seviyorum. G2'den J7 PRO'ya geçince de G2'nin ergonomikligini aradim. Büyük ekrana da insan alışıyor bir müddet sonra. Tabii yeni telefonlar çok büyüdü, kasa olarak büyümedi yalniz. Küçük ekranli telefonlarin çıkması eskisi kadar yaygın olmayacak. @BilgisayarKurdu S9, S10E modeli de S8 gibi tek elle kullanim için ideal bir cihaz.