Telefon çalınca internet gidiyor

Huawei kullanıyordum aynı şeyi yaşadım, Apple'a geçtim yine aynı durumla karşılaştım, daha önce de LG telefonda yine aynı durumla karşılaştım. Ne hikmetse bu arkadaşta karşılaşıyor aynı durumla. Neremden uydurmuşum gibi gözüküyor.

Çoğu telefonda olması için bizlerin telefonlarında da olması gerekiyor. Belli ki sizin durumunuz farklı.

Bende de köydeyken gidiyordu internet hat Turkcell
Aramadayım konuşuyorum ama internet çalışmıyor.

Bu çoğu insanın yaşadığı mevzu ki ben de yaşıyorum aynı sorunu. Volte ve Vowifi kullandığından bahsetmemiş arkadaş.

Arkadaşın sorununun açıklaması şu:
Telefon her iki iletişim türünü* aynı anda işleyemez belirli özellikler yoksa.

Ben bazen VoLTE kapalı da kullanıyorum, bende sorun olmuyor. Belki hattan kaynaklı bir sorundur ya da telefondan. Ben Turkcell kullanıyorum, Telefon modeli de Redmi 9T.

Uzun zamandır bu problemle uğraşıyordum. iPhone için Ayarlar > Hücresel > En alta inip İstatistikleri Sıfırlayın. Ardından tekrar Ayarlar > Genel > Telefonu sıfırla kısmından sadece Ağ ayarlarını sıfırlayın. Benimkisi çözüldü umarım sizinki de çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşlar, birini aradığınız zaman veya birisine SMS gönderdiğiniz zaman mobil veri komple gidiyor ve tekrar geliyorsa (oyunlarda çok problem yaratır), IPTAL yazıp 2141'ye SMS yollayın, bu problemin temel nedeni kullanım menüsü, paketinizden bir kullanım yaşandığı zaman interneti de kesiyor ve size son kullanım verisini gösteriyor. Turkcell ile defalarca konuştum hat resetlemesi, DNS ayarları, farklı telefonda aynı SIM kartını denemek gibi birçok yöntem işe yaramadı ve SIM kart değiştirmem söylendi, SIM kart değiştirdim 180 TL para ödeyerek, sorun devam etti. Sorunu Turkcell personelleri ne yazık ki çözemedi, şans eseri deneyerek buldum.

Hocam arama yaparken benim telefonumda 4.5G'den 3G'ye düşüyor gayet normal bir durum bana kalırsa.

Sizin sorununuz başka, telefon ayarlarından veya operatörünüzün uygulamasından VoLTE'yi etkinleştirin, sorun çözülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…