Y yokedici55 Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Realme 12 Lite telefonum çamaşır makinesinde yıkandı hemen pirince koydum. Sizce çalışır mı? Başka yapabileceğim bir şey var mı?
Realme 12 Lite telefonum çamaşır makinesinde yıkandı hemen pirince koydum. Sizce çalışır mı? Başka yapabileceğim bir şey var mı?
al_ph Decipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 701 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 Yıkanırken Telefon açık mıydı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 yokedici55 dedi: Realme 12 Lite telefonum çamaşır makinesinde yıkandı hemen pirince koydum. Sizce çalışır mı? Başka yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek çok bir şey yok. Anakartı dahil çoğu birimi zarar görmüştür bile.
yokedici55 dedi: Realme 12 Lite telefonum çamaşır makinesinde yıkandı hemen pirince koydum. Sizce çalışır mı? Başka yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek çok bir şey yok. Anakartı dahil çoğu birimi zarar görmüştür bile.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 532 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 Adrastos dedi: Yapılabilecek çok bir şey yok. Anakartı dahil çoğu birimi zarar görmüştür bile. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kapalı ise kurtarılma ihtimali var mı?
Adrastos dedi: Yapılabilecek çok bir şey yok. Anakartı dahil çoğu birimi zarar görmüştür bile. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kapalı ise kurtarılma ihtimali var mı?