Telefon çok ısınıyor

eagle19

Decapat
Merhaba yaklaşık 1-1, 5 haftadır telefonum bayağı ısınıyor. Telefondan bildirim geldi bugün, CPU arka planda çok kullanılıyor diye. Telefonu yeniden başlatmamı istedi, telefonu arka planda kullanan deprem ağı uygulamasını da sildim ama fayda etmedi. Özellikle Instagram'da ısınmaya başlıyor. YouTube'da ısınma seviyesi çok az oluyor. Normalde böyle bir problemim yoktu. Zaten telefon alınalı 7 ay oldu, ne yapmam gerek? Sorun telefonda mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuzun marka ve modeli nedir?

Malum yaz dönemine girdik havalarda ısınıyor. Bazı telefonların ısınması normal. S24 kullanıyordum ve geçen yaz benimkindede aynı şekilde ısınıyordu. Aşırı bir ısınma varsa telefonda sıkıntı olabilir tabii.

Kullanmadığın uygulamaları derin uykuya al, arka planca çalışmalarını engelle.

Hocam benim duyduğum batarya konusunda şikayetleri vardı zamanında insanların şimdi biraz şikayet var kısmına da baktım kronik gibi duruyor fakat yine bir süre bakın devam ederse garantiye başvurun.

@eagle19 Virüs falan bulaştırdın galiba CPU kullanımı uyarısı vermiş çünkü.
Hiç bir şey indirmedim dışarıdan

Hocam benim duyduğum batarya konusunda şikayetleri vardı zamanında insanların şimdi biraz şikayet var kısmına da baktım kronik gibi duruyor fakat yine bir süre bakın devam ederse garantiye başvurun.

Telefoncudan almıştım ona mi vereyim telefonu nasıl yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…