Telefon dağıtım kutusunu değiştirmek için ne yapılmalı?

naivuz

Centipat
Daha fazla  
Telefon dağıtım kutumu değiştirmek icin arayışa başladım. Bu site üzerinden telefon dağıtım kutusu, kesmeli kesmesiz reglet ve çatı alacağım. Bu 3 ürünü almam, bina dışındaki ankastre kutusunu yenilememe yeterli olur mu?

Öncelikle bu kutudan 4/5 kisi hizmet alıyor diye düşünüyorum. 20 yıldır bu kutuda bakim vesaire yapılmadı. TurkNet ve TT aradım ancak yardimci olmadilar. Siz degistirin elektrikciye dediler. SNR marjinimin asıl düşüş sebebinin buradan kaynakli olduğunu düşünüyorum. Çünkü klasik TT telefon kutularının alt bölümü açık ve Alanya gibi nemli, sıcak bir bölgede oturuyorum. Bu yenileme marjin değerlerimde gözle görülür bir avantaj sağlar mi? Zaten 8/9 sınırlarında geziyorum. Bunu 10/12 bandina çıkarırsa bana yeterli. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Ürünleri alacağım link: Mutlusan Elektrik
Eski telefon kutumun görseli:

Bu 3 ürünü alacağım. Umarım dış cepheye uygundur. Firmayi aradim uygun dediler ama bilmiyorum. En azından her yeri kapalı. Daha iyi korur dusuncesindeyim

Dosya Ekleri

• IMG20230611155932.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2023-06-21-18-40-31-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-06-21-18-40-54-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2023-06-21-18-41-05-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 36
Direkteki ankastreye siz karışamazsınız. Anca kendi binanıza ankastre kurarsanız ve evinize kadar kablolamaları yaparsanız Türk Telekom'a binanıza kablo çektirip evinizde o ankastreyi kullanabilirsiniz. TT'de tahmin edebileceğin gibi zaten ankastre var boş ver kafasına girip yapmaya gelmeyecektir. Onun yerine komşularınızla imza toplayıp Türk Telekom müdürlüğüne fiber altyapı talebinde bulunsanız daha iyi olur.

Hocam maksimum burada hizmet alan 10 kisi ya var ya yok. Yani fiber altyapı yapacaklarina gram inanmıyorum. Çünkü en yakın tip7 dolabi 400 metre aşağıda. Ancak orada 3 adet farkli fiber altyapı var. Keske buraya getirseler. Zaten getirmedikleri için bu yöntemi deniyorum. Daha iyi hizmet alabilmek için. Neyse, 5'i bizim bu kutudan hizmet alıyor. Türk Telekomu aradim ve bana o direkteki kutuya kadar müdahale ederiz. Kutu sorumluluğu size ait dediler. Ben bu kutuya müdahale edip yenileme yapabiliyor muyum diye sorduğumda, zaten sizin sorumluluğunuz da yani evet müdahale edebilir ve ya yenileyebilirsiniz dedi. Tt Twitter dan yazdim ve bana telefon yoluyla iletisime geçmiştiler. Bu konuşma o zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…