TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #11 The Tribal Chief dedi: Kronik bir arıza olabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... Huawei Isınma Sorunu ve Smart Şikayetleri - Şikayetvar Huawei için yazılan Isınma Sorunu ve Smart şikayetleri için tıklayın! Huawei hakkında kullanıcı yorumları, Isınma Sorunu ve Smart şikayetleri sikayetva... www.sikayetvar.com
The Tribal Chief dedi: Kronik bir arıza olabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... Huawei Isınma Sorunu ve Smart Şikayetleri - Şikayetvar Huawei için yazılan Isınma Sorunu ve Smart şikayetleri için tıklayın! Huawei hakkında kullanıcı yorumları, Isınma Sorunu ve Smart şikayetleri sikayetva... www.sikayetvar.com
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #12 OsmanAdam dedi: Sıfırlıyorum kendi otomatik sıfırlayınca yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Sıfırlıyorum derken? HiSuite üzerinden sürüm mü düşürdünüz yoksa sadece hard reset mi?
OsmanAdam dedi: Sıfırlıyorum kendi otomatik sıfırlayınca yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Sıfırlıyorum derken? HiSuite üzerinden sürüm mü düşürdünüz yoksa sadece hard reset mi?
OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #13 KaptanUfuk dedi: EMUI 12 onun ağzına etti. Şu anda EMUI 12 kullandığınızı düşünerek EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... bence anakartta bi sıkıntı var döngüye giriyo ısınınca KaptanUfuk dedi: Sıfırlıyorum derken? HiSuite üzerinden sürüm mü düşürdünüz yoksa sadece hard reset mi? Genişletmek için tıkla... Hard reset
KaptanUfuk dedi: EMUI 12 onun ağzına etti. Şu anda EMUI 12 kullandığınızı düşünerek EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... bence anakartta bi sıkıntı var döngüye giriyo ısınınca KaptanUfuk dedi: Sıfırlıyorum derken? HiSuite üzerinden sürüm mü düşürdünüz yoksa sadece hard reset mi? Genişletmek için tıkla... Hard reset
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #14 OsmanAdam dedi: Hard reset. Genişletmek için tıkla... KaptanUfuk dedi: EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Bakın ne demişim. Hard reset değil. HiSuite üzerinden sürüm düşürme (bu işlemi yaparken zaten hard reset atılacak yedek almayı unutmayın).
OsmanAdam dedi: Hard reset. Genişletmek için tıkla... KaptanUfuk dedi: EMUI 10'a geri dönmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Bakın ne demişim. Hard reset değil. HiSuite üzerinden sürüm düşürme (bu işlemi yaparken zaten hard reset atılacak yedek almayı unutmayın).
OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #15 KaptanUfuk dedi: Bakın ne demişim. Hard reset değil. HiSuite üzerinden sürüm düşürme (bu işlemi yaparken zaten hard reset atılacak yedek almayı unutmayın). Genişletmek için tıkla... EMUI 12 ilk geldiğinde yükledim 6-7aymı ne oldu bilmiyorum hiçbir sıkıntı yoktu normalde.
KaptanUfuk dedi: Bakın ne demişim. Hard reset değil. HiSuite üzerinden sürüm düşürme (bu işlemi yaparken zaten hard reset atılacak yedek almayı unutmayın). Genişletmek için tıkla... EMUI 12 ilk geldiğinde yükledim 6-7aymı ne oldu bilmiyorum hiçbir sıkıntı yoktu normalde.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #16 OsmanAdam dedi: EMUI 12 ilk geldiğinde yükledim 6-7aymı ne oldu bilmiyorum hiçbir sıkıntı yoktu normalde. Genişletmek için tıkla... Geçen sene temmuz-ağustos? ayında geldi. Babamda da aynı telefon var, yükledikten birkaç hafta sonra sorun çıkarmaya başladı.
OsmanAdam dedi: EMUI 12 ilk geldiğinde yükledim 6-7aymı ne oldu bilmiyorum hiçbir sıkıntı yoktu normalde. Genişletmek için tıkla... Geçen sene temmuz-ağustos? ayında geldi. Babamda da aynı telefon var, yükledikten birkaç hafta sonra sorun çıkarmaya başladı.
OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #17 KaptanUfuk dedi: Geçen sene temmuz-Ağustos? Ayında geldi. Babamda da aynı telefon var, yükledikten birkaç hafta sonra sorun çıkarmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman geldiğini hatırlamırdum geldiğinde yükledim telefon biraz yavaşladı ama 1 yıl sıkıntı yoktu.
KaptanUfuk dedi: Geçen sene temmuz-Ağustos? Ayında geldi. Babamda da aynı telefon var, yükledikten birkaç hafta sonra sorun çıkarmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman geldiğini hatırlamırdum geldiğinde yükledim telefon biraz yavaşladı ama 1 yıl sıkıntı yoktu.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #18 OsmanAdam dedi: Hocam ne zaman geldiğini hatırlamırdum geldiğinde yükledim telefon biraz yavaşladı ama 1 yıl sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Tamam işte HiSuite üzerinden sürüm düşürmesi yap düzelmesi gerek.
OsmanAdam dedi: Hocam ne zaman geldiğini hatırlamırdum geldiğinde yükledim telefon biraz yavaşladı ama 1 yıl sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Tamam işte HiSuite üzerinden sürüm düşürmesi yap düzelmesi gerek.
ymkoeet Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 133 12 Kasım 2023 #19 The Tribal Chief dedi: Kronik bir arıza olabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam Xiaomi Mi 8 Lite modeliydi 5 senenin sonunda çıktı problem. Yeni telefona geçtim zaten. Pardon hocam düzeltiyorum sanırım arkadaşa sormuşsunuz Üstüme alındım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023
The Tribal Chief dedi: Kronik bir arıza olabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam Xiaomi Mi 8 Lite modeliydi 5 senenin sonunda çıktı problem. Yeni telefona geçtim zaten. Pardon hocam düzeltiyorum sanırım arkadaşa sormuşsunuz Üstüme alındım.
OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #20 KaptanUfuk dedi: Tamam işte HiSuite üzerinden sürüm düşürmesi yap düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Kanka telefonun kasması değil konu canı sıkılınca kapanıyor.
KaptanUfuk dedi: Tamam işte HiSuite üzerinden sürüm düşürmesi yap düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Kanka telefonun kasması değil konu canı sıkılınca kapanıyor.