K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #21 OsmanAdam dedi: Kanka telefonun kasması değil konu canı sıkılınca kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart arızası olabilir. Ama dediğim gibi MIUI 12 çok sorunlu o telefonda sürekli ısınıyor şarj yiyor kastırıyor. Benim bilgim bu kadar.
OsmanAdam dedi: Kanka telefonun kasması değil konu canı sıkılınca kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart arızası olabilir. Ama dediğim gibi MIUI 12 çok sorunlu o telefonda sürekli ısınıyor şarj yiyor kastırıyor. Benim bilgim bu kadar.
OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #22 KaptanUfuk dedi: Anakart arızası olabilir. Ama dediğim gibi MIUI 12 çok sorunlu o telefonda sürekli ısınıyor şarj yiyor kastırıyor. Benim bilgim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Anakartla alakalı büyük ihtimal. KaptanUfuk dedi: Sıfırlıyorum derken? HiSuite üzerinden sürüm mü düşürdünüz yoksa sadece hard reset mi? Genişletmek için tıkla... Hocam HiSuite üzerinden nasıl yapılıyor. Son düzenleme: 13 Kasım 2023
KaptanUfuk dedi: Anakart arızası olabilir. Ama dediğim gibi MIUI 12 çok sorunlu o telefonda sürekli ısınıyor şarj yiyor kastırıyor. Benim bilgim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Anakartla alakalı büyük ihtimal. KaptanUfuk dedi: Sıfırlıyorum derken? HiSuite üzerinden sürüm mü düşürdünüz yoksa sadece hard reset mi? Genişletmek için tıkla... Hocam HiSuite üzerinden nasıl yapılıyor.