POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Telefonum eski bir modeldi, tam yatacakken kontrole gittim ve dondu ve güç bozuktu ve bir daha açılmadı. Ne yapmalım?
Telefonum eski bir modeldi, tam yatacakken kontrole gittim ve dondu ve güç bozuktu ve bir daha açılmadı. Ne yapmalım?
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Telefoncuya veya garantisi bitmemiş ise teknik servis. Artı 0 Eksi
LAYNU Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 Yer Bursa Yıldırım Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD | Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim hayatı devam ediyor. 16 Ekim 2022 #3 Donanımsal olarak ya pilin ömrü bitmiştir ya da en kötüsü işlemci yanmıştır pilin ömrü bittiyse fazla masraf yapmaz ancak işlemci yandıysa Allah rahmet eylesin Artı 0 Eksi
Donanımsal olarak ya pilin ömrü bitmiştir ya da en kötüsü işlemci yanmıştır pilin ömrü bittiyse fazla masraf yapmaz ancak işlemci yandıysa Allah rahmet eylesin
KS KS POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #4 ahmet164632 dedi: Telefoncuya veya garantisi bitmemiş ise teknik servis. Genişletmek için tıkla... Malesef eski olduğu yok Artı 0 Eksi
ahmet164632 dedi: Telefoncuya veya garantisi bitmemiş ise teknik servis. Genişletmek için tıkla... Malesef eski olduğu yok
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 POİSON KİNG dedi: Maalesef eski olduğu yok. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem onu ucuza satıp yeni telefon almanız. Çünkü telefonun maliyeti kadar bir fatura çıkartırlar. Artı 0 Eksi
POİSON KİNG dedi: Maalesef eski olduğu yok. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem onu ucuza satıp yeni telefon almanız. Çünkü telefonun maliyeti kadar bir fatura çıkartırlar.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #6 POİSON KİNG dedi: Telefonum eski bir modeldi, tam yatacakken kontrole gittim ve dondu ve güç bozuktu ve bir daha açılmadı. Ne yapmalım? Genişletmek için tıkla... Şarjda tepki var mı? Hemen felaket tellalığı yapmışlar . Artı 0 Eksi
POİSON KİNG dedi: Telefonum eski bir modeldi, tam yatacakken kontrole gittim ve dondu ve güç bozuktu ve bir daha açılmadı. Ne yapmalım? Genişletmek için tıkla... Şarjda tepki var mı? Hemen felaket tellalığı yapmışlar .