Mail üzerinden yedekleme yaptıysanız kurtarabilirsiniz bunun haricininde telefon hafıza kartına kaydedilmiş olabilir başka telefona takıp kontrol etmeniz gerekiyor. Sim kartı ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Öncesinde birkaç defa düşmüş ve çatlakları olan bir telefondu sonuncusunda dokunmatik gitti ekranda beyaz sütunlar vs oluştu çok nadiren algılıyor dokunmayı kurtarıcı bir çözümünüz var mı? WhatsApp'ı farklı telde kullanmak için kırık telefondan onay istiyor, doğrulama kodunun geldiğini bildirimden görüyorum ancak açamıyorum. SIM kartımı farklı telefona taksam doğrulama almadan hallolur mu? Mesajların sıfırlanması gibi bir problem yaşar mıyım tekrar, mesajları kaybetmeden nasıl farklı telefonda WhatsApp'ı açabilirim?
Mail üzerinden yedekleme yaptıysanız kurtarabilirsiniz bunun haricininde telefon hafıza kartına kaydedilmiş olabilir başka telefona takıp kontrol etmeniz gerekiyor. SIM kartı ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Hocam eğer telefonunuz Type-C üzerinden ekran paylaşımı destekliyorsa şöyle bir ürünle mouse klavye ve monitör bağlayıp herhangi bir monitörden telefonunuzu kullanıp için gerekli olan şeyleri alabilrisiniz diye düşünüyorum. Yani sadece bir öneri, ama denemekte fayda var. Benim S24FE telefonumda kullanabiliyorum mesela bu bahsettiğim gibi.
Aslında haklısın. EN azından ekran biraz bile görünse mouse klavye iş görecektir gerekli izinleri vermek ve işlem yapmak için.Telefonu şarj kablosuyla bilgisayara bağlayıp scrcpy ile görüntü alabilirsiniz, son model HDMI destekli olmasına gerek yok, her Android'de sorunsuz çalışır. Tek sorunu belki program ADB izni isteyebilir, onun içinde ekranda "izin ver" e tıklamanız gerekebilir. Dokunmatik çalışmıyorsa USB OTG dönüştürücü ile klavye ve fare bağlayıp izni vermeye çalışın.
En son çözüm ekranı tamir ettirmek olur ama telefona durduk yere format atan esnaf oluyor, amcaya iyice belirterek format atmaması gerektiğini söyleseniz bile genelde telefonu başka dükkandaki tamirciye gönderdiğinden arada iletişim kopukluğu olabiliyor. Tavsiyem telefonu vermeden önce sadece ekran diye bir kağıda yazıp telefona bantlayıp teslim etmeniz olur
Ekranın çoğu sağlamsa eğer USB dönüştürücü ve bir fare işinizi görür, ekranı bir bilgisayara yansıtmaya gerek kalmaz
Hocam linkini bıraktığım cihazda genelde bironay gerekmiyor. Cihaz kendini Type-C aparat olarak tanıtıyor zaten. Siz HDMI takıp monitöre bağladığınızda telefon ekranı direkt olarak monitöre yansıyor. Ayrıca mouse veya klavyenizi de bu aparata bağladığınızda onları da tanıyor ve monitöre vermiş olduğunuz görüntüde mouse ve klavye kullanarak dilediğinizi yapabiliyorsunuz. Benim Samsung cihazımda bu şekilde çalışmakta. Hatta Ethernet kablosu takarak internet bağlamanız bile mümkün. Alıp bir deneyin. Olmazsa iade edersiniz hocam. Denemekten zarar gelmez.
Telefonunuzun modeli nedir? O görüntü aktarma aparatları belirli bir yılın altındaki çoğu telefonda çalışmıyor çünkü.
Dokunmatik işliyorsa bilgisayar bağlantısında istenen onayı onaylamaya çalışın.
Telefonu şarj kablosuyla bilgisayara bağlayıp scrcpy ile görüntü alabilirsiniz, son model HDMI destekli olmasına gerek yok, her Android'de sorunsuz çalışır. Tek sorunu belki program ADB izni isteyebilir, onun içinde ekranda "izin ver" e tıklamanız gerekebilir. Dokunmatik çalışmıyorsa USB OTG dönüştürücü ile klavye ve fare bağlayıp izni vermeye çalışın.
En son çözüm ekranı tamir ettirmek olur ama telefona durduk yere format atan esnaf oluyor, amcaya iyice belirterek format atmaması gerektiğini söyleseniz bile genelde telefonu başka dükkandaki tamirciye gönderdiğinden arada iletişim kopukluğu olabiliyor. Tavsiyem telefonu vermeden önce sadece ekran diye bir kağıda yazıp telefona bantlayıp teslim etmeniz olur.
Ekranın çoğu sağlamsa eğer USB dönüştürücü ve bir fare işinizi görür, ekranı bir bilgisayara yansıtmaya gerek kalmaz.