Merhaba. Telefon ekranımı bilgisayara yansıtıp, bilgisayardan kayıt almak istiyorum. Bu mümkün mü?( bu konulara yeni yeni giriyorum. ) Mümkünse dolaylı yoldan bilgisayarımdan kayıt alacağım için telefonum da kasma oluşur mu?
Merhaba. Telefon ekranımı bilgisayara yansıtıp, bilgisayardan kayıt almak istiyorum. Bu mümkün mü?( bu konulara yeni yeni giriyorum. ) Mümkünse dolaylı yoldan bilgisayarımdan kayıt alacağım için telefonum da kasma oluşur mu?
Telefonu kablolu olarak OTG kullanarak yansıtma yapmak en iyisi olacaktır. Elgato vb.
Kablosuz yansıtmada mümkün yalnız hem görüntü kalitesi düşer gecikme yükselir ve telefonda kasma yapabilir.
Telefonu kablolu olarak OTG kullanarak yansıtma yapmak en iyisi olacaktır. Elgato vb.
Kablosuz yansıtmada mümkün yalnız hem görüntü kalitesi düşer gecikme yükselir ve telefonda kasma yapabilir.
Daytona Ch-01 Type-c To 4k Ultra Full Hd Hdmı Usb-c Tak Çalıştır Görüntü Aktarım Kablosu-2m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Daytona Ch-01 Type-c To 4k Ultra Full Hd Hdmı Usb-c Tak Çalıştır Görüntü Aktarım Kablosu-2m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Windows'un yerleşik telefon desteği var.
ARA 'ya telefon yazın.
Telefon bağlantısı'na girin ve yönergeleri takip edin. İhtiyacınıza cavap veriyor olabilir.
(Uzun zaman önce denemiştim, son halini bilmiyorum.)
Windows'un yerleşik telefon desteği var.
ARA 'ya telefon yazın.
Telefon bağlantısı'na girin. ve yönergeleri takip edin. İhtiyacınıza cavap veriyor olmalı.
(Uuzn zaman önce denemiştim, son halini bilmiyorum.)
Onu denerken bir yandan da fikir alayım dedim. Maalesef bu özellik pekte verimli değil çünkü çok olmasa da delaylı bir görüntü aktarımı oluşuyor teşekkürler fikriniz için