Çözüldü Telefon ekranı kalkmış mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blackflame001

Picopat
Daha fazla  
Ekran kalkmış mı? Bence kalkmış.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.38.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.38.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.37.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.37.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 58
  • WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.35.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.35.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 56
Çözüm
Eğer ekran değişimi filan olduysa kalkma ihtimali olabilir zira zayıf yapıştırıcı kullanmaları bir ihtimal ama yoksa orijinal ekran durduk yerde kalkması zor.

Bastırdığınızda aradaki boşluk kapanıyorsa kalkmıştır.

Sıfır aldım ve hasar filan görmedi cihaz. Bastırınca bir şey olmuyor. Ama kırılmaz cam değil. Bildiğin ön ekranın kenarları ışık full ışık sızdırıyor.

Tamamdır, ekran kalkmasını kesinleştirdim. Kenardan hafif üfleyince full içine giriyor ve birkaç saniye izi belli oluyor. İade işlemlerini başlattım.

@BERWAR hocam bu sorun hakkında bilginiz var mı? Bazı yerlerde bunun tüm X7 Pro modellerinde olduğunu söylüyorlar.
Eğer ekran değişimi filan olduysa kalkma ihtimali olabilir zira zayıf yapıştırıcı kullanmaları bir ihtimal ama yoksa orijinal ekran durduk yerde kalkması zor.

Bastırdığınızda aradaki boşluk kapanıyorsa kalkmıştır.

Sıfır aldım ve hasar filan görmedi cihaz. Bastırınca bir şey olmuyor. Ama kırılmaz cam değil. Bildiğin ön ekranın kenarları ışık full ışık sızdırıyor.

Tamamdır, ekran kalkmasını kesinleştirdim. Kenardan hafif üfleyince full içine giriyor ve birkaç saniye izi belli oluyor. İade işlemlerini başlattım.

@BERWAR hocam bu sorun hakkında bilginiz var mı? Bazı yerlerde bunun tüm X7 Pro modellerinde olduğunu söylüyorlar.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı