Telefon ekranı kararıyor

Rabbani Catesby

Centipat
Daha fazla  
Cihaz: Samsung Galaxy S8+
Sorun ekranın kararması ekran parlaklığı otamatikte değil genellikle oyunlarda oluyor. Ekran kararıyor 1 veya 2 dakika sonra tekrar parıldıyor. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung cihazların özelliği. Isınınca ekran yanmasını önlemek için ekranı kısıyor ve kapatılmıyor da.

Samsung cihazların özelliği. Isınınca ekran yanmasını önlemek için ekranı kısıyor ve kapatılmıyor da.

Sadece Samsung değil tüm cihazlar bu şekilde. Ya işlemci frekansı ya da ekran parlaklığı kısıtlanıyor bir süre sonra.

Sadece Samsung değil tüm cihazlar bu şekilde. Ya işlemci frekansı ya da ekran parlaklığı kısıtlanıyor bir süre sonra.
Bilmiyorum ben sadece Samsung'larda yaşadım. Yazın da çok rahatsız edici oluyor.

Tüm cihazlarda görülüyor. 6, 12 kullandım; şimdi 15 kullanıyorum zamanında müşteri temsilcisini bile aramıştım bu telefon birden kararıyor diye cihazın kendi ekranının ömrünü korumak için olduğunu söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…