xCheesy99
Decipat
Merhaba arkadaşlar. Telefon ekranım çok kuru ve kazık gibi. iPhone telefonlarda kayıp gidiyor ama Xiaomi denen çöp telefonda öyle değil. Nasıl iPhone gibi kaygan yaparım?
Kullandıkça kayganlık artar merak etmeyin. Çok fazla siliyorsanız böyle olabilir.Merhaba arkadaşlar. Telefon ekranım çok kuru ve kazık gibi. iPhone telefonlarda kayıp gidiyor ama Xiaomi denen çöp telefonda öyle değil. Nasıl iPhone gibi kaygan yaparım?
Ekran koruyucun varsa ekranın kaygan olmamasını ekrana mı bağlarsınız yoksa taktığınız ekran koruyucusuna mı?Ekran koruyucu var zaten. Mikrofiber deneyeceğim.
Hocam telefonun kamerası iğrenç. Bugün iPhone deneyimleme şansım oldu ve çok akıcı çok kaliteli bir deneyim oldu benim için. Xiaomi'ye bu yüzden çok kin tutuyorum. Belki Redmi serisi kötüdür yani benim kullandığım. Diğer seriler hakkında fikrim yok.Ekran koruyucu kullanıyorsunuz ama suç yine Xiaomi'e kalıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.