Telefon ekranı nasıl bilgisayara aktarılır?

formulaz

Hectopat
Daha fazla  
1-2 adet uygulama buldum fakat telefonun sesini bilgisayardan alamadım. Hem ses hem ekranı bilgisayardan almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Görüntü ve bilgisayardan telefonu kontrol edebilmek için scrcpy:

Ses için sndcpy (Bilgisayarınızda VLC kurulu olması gerek ve telefonunuzun minimum Android 10 olması gerek.):

Telefonun USB hata ayıklama ayarını aktif ettikten sonra USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın ve programları çalıştırın.

Görüntü ve bilgisayardan telefonu kontrol edebilmek için scrcpy:

Ses için sndcpy (Bilgisayarınızda VLC kurulu olması gerek ve telefonunuzun minimum Android 10 olması gerek.):

Telefonun USB hata ayıklama ayarını aktif ettikten sonra USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın ve programları çalıştırın.
Hocam sndcpy güvenli mi? Telefona apk kurmak gerekiyor.

Hocam sndcpy güvenli mi? Telefona apk kurmak gerekiyor.
Kodlar açık, bakabilirsiniz.

Android ile Bluetooth dışında direkt ses aktarma yapılamadığı için ekran kaydetme özelliği kullanılıp sesi bilgisayara gönderiyor.

Bilgisayarda Linux kullanıyorsanız direkt Bluetooth ile ses aktarabilirsiniz.

Kodlar açık, bakabilirsiniz.

Android ile Bluetooth dışında direkt ses aktarma yapılamadığı için ekran kaydetme özelliği kullanılıp sesi bilgisayara gönderiyor.

Bilgisayarda Linux kullanıyorsanız direkt Bluetooth ile ses aktarabilirsiniz.
Fiziksel olarak bir dosyaya kaydetmiyor di mi?

Fiziksel olarak bir dosyaya kaydetmiyor değil mi?
Dosyaya kaydetmiyor. Sadece sesi bilgisayara gönderiyor, video çöpe atılıyor.

Görüntü için scrcpy ile Android'de bulunan hata ayıklama yöntemini kullanın.

Sndcpy Android 10 ile gelen ses yönlendirme özelliğini kullanır. Yani telefonunuz minimum Android 10 veya daha yeni olması gerekiyor.

VLC ve sndcpy'yi kurduktan sonra sndcpy'yi çalıştırın. Telefonda uygulama kurma isteği çıkınca uygulamayı kurun. Sndcpy otomatik çalışmaya başlamazsa tekrar başlatın. Ses yönlendirmesine izin veren uygulamalarda sesi bilgisayara yönlendirecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı