Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben telefonumun ekranını, PC'me yansıtmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ha bu arada Smart Switch olmadan.
Merhaba arkadaşlar, ben telefonumun ekranını, PC'me yansıtmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ha bu arada Smart Switch olmadan.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #2 Vysor. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.245 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #3 Umutyrbhx dedi: Merhaba arkadaşlar, ben telefonumun ekranını, PC'me yansıtmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ha bu arada Smart Switch olmadan. Genişletmek için tıkla... TeamViewer AnyDesk glidex gibi uygulamalar ile. Artı -1 Eksi
Umutyrbhx dedi: Merhaba arkadaşlar, ben telefonumun ekranını, PC'me yansıtmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ha bu arada Smart Switch olmadan. Genişletmek için tıkla... TeamViewer AnyDesk glidex gibi uygulamalar ile.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #4 Telefonunuz destekliyorsa Samsung DeX öneririm hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #5 Asabı Bozuk Adam dedi: Telefonunuz destekliyorsa Samsung DeX öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... sağolun. Ulubatlı Souness dedi: TeamViewer AnyDesk glidex gibi uygulamalar ile. Genişletmek için tıkla... bi bakacağım hocam. BERWAR dedi: Vysor. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: Telefonunuz destekliyorsa Samsung DeX öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... sağolun. Ulubatlı Souness dedi: TeamViewer AnyDesk glidex gibi uygulamalar ile. Genişletmek için tıkla... bi bakacağım hocam. BERWAR dedi: Vysor. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam.