MELIK KHAN Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 RAM 4Gb SSD veya HDD modeli 1Tb hdd Ekran kartı İntel uhd 620 İşlemci Intel core i5 8250u Dostlar selamünaleyküm telefon ekranımı bilgisayarıma USB ile yansıtabilir miyim vysor da Kernel32.dll hatası almıştım vysor alternatifi bir uygulama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Dostlar selamünaleyküm telefon ekranımı bilgisayarıma USB ile yansıtabilir miyim vysor da Kernel32.dll hatası almıştım vysor alternatifi bir uygulama var mı?
5 519634 Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 471 Çözümler 8 16 Kasım 2024 #2 scrcpy. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS MELIK KHAN Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 519634 dedi: scrcpy. Genişletmek için tıkla... CMD den kontrol edilince garibime gitmişti bir güvenlik sorunu çıkartır mı? Artı 0 Eksi
519634 dedi: scrcpy. Genişletmek için tıkla... CMD den kontrol edilince garibime gitmişti bir güvenlik sorunu çıkartır mı?
5 519634 Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 471 Çözümler 8 17 Kasım 2024 #4 MELIK KHAN dedi: CMD den kontrol edilince garibime gitmişti bir güvenlik sorunu çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Kodu burda, isteyen herkes bakabiliyor: GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Virüs falan olması imkansız. Artı 0 Eksi
MELIK KHAN dedi: CMD den kontrol edilince garibime gitmişti bir güvenlik sorunu çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Kodu burda, isteyen herkes bakabiliyor: GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Virüs falan olması imkansız.
KS KS MELIK KHAN Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #5 519634 dedi: Kodu burda, isteyen herkes bakabiliyor: GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Virüs falan olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Denedim lakin uygulamayı başlattığımda kendi kapanıyor Tamamdır çözdüm çalışıyor teşekkürler Son düzenleme: 18 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
519634 dedi: Kodu burda, isteyen herkes bakabiliyor: GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Virüs falan olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Denedim lakin uygulamayı başlattığımda kendi kapanıyor Tamamdır çözdüm çalışıyor teşekkürler