Telefon ekranı takılıyor

ElonMuskk

Hectopat
Daha fazla  
Dün telefonumun ekranı kırılmıştı ve bugün değiştirmeye gittim. Ekran değiştirildikten sonra eve gittiğimde fark ettim. Ekranda bir bölge de kaydırınca takılıyor ekran. Mesela aşağı doğru kaydırırken o nokta da kaydırınca titreyerek aşağı iniyor. PUBG gibi oyunlarda dürbün açarken titreyerek hareket ediyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Adam orijinal ekran taktığını söyledi. Daha önce de oradan ekran değişimi yapmıştım herhangi bir sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün telefonumun ekranı kırılmıştı ve bugün değiştirmeye gittim. Ekran değiştirildikten sonra eve gittiğimde fark ettim. Ekranda bir bölge de kaydırınca takılıyor ekran. Mesela aşağı doğru kaydırırken o nokta da kaydırınca titreyerek aşağı iniyor. PUBG gibi oyunlarda dürbün açarken titreyerek hareket ediyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Adam orijinal ekran taktığını söyledi. Daha önce de oradan ekran değişimi yapmıştım herhangi bir sorun çıkmadı.
Telefon marka model nedir?
Telefoncular genelde zaten orjinal olduğunu söylerler. Ama özellikle batarya ve ekranda telefonun kendi orjinal ürününü takmazlar farklı marka ekranlar kullanırlar. Veya çıkma ekran olabilir belki.

Telefon marka model nedir?
Telefoncular genelde zaten orijinal olduğunu söylerler. Ama özellikle batarya ve ekranda telefonun kendi orijinal ürününü takmazlar farklı marka ekranlar kullanırlar. Veya çıkma ekran olabilir belki.

P30 Lite

Olabiliyor, Samsung servisininin değiştirdiğinde de olmuştu daha önce. Tekrar götürün.

Sorun ekrandan mı yani tekrar götürsem para alır büyük ihtimalle.

Olabiliyor, Samsung servisininin değiştirdiğinde de olmuştu daha önce. Tekrar götürün.

Sorun ekrandan mı yani tekrar götürsem para alır büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı