SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Bunun için bir uygulama vs var mı acaba? Xbox Cloud için gamepad destekli oyunlarda mobilden de oynamak istiyorum Xbox'un kendi eklediği gibi bir gamepad nasıl yapabilirim?
Merhaba. Bunun için bir uygulama vs var mı acaba? Xbox Cloud için gamepad destekli oyunlarda mobilden de oynamak istiyorum Xbox'un kendi eklediği gibi bir gamepad nasıl yapabilirim?
SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 828 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 Monect diye bir uygulama var PC'nize indirip telefonunuzada Play Store'den indiriseniz ve aynı ağda olursanız olur.
Monect diye bir uygulama var PC'nize indirip telefonunuzada Play Store'den indiriseniz ve aynı ağda olursanız olur.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 SPEAZCHY dedi: Monect diye bir uygulama var PC'nize indirip telefonunuzada Play Store'den indiriseniz ve aynı ağda olursanız olur. Genişletmek için tıkla... PC ile alakasını anlayamadım hocam. Telefonu gamepad yapmak istemiyorum şunun gibi butonlar gerek bana
SPEAZCHY dedi: Monect diye bir uygulama var PC'nize indirip telefonunuzada Play Store'den indiriseniz ve aynı ağda olursanız olur. Genişletmek için tıkla... PC ile alakasını anlayamadım hocam. Telefonu gamepad yapmak istemiyorum şunun gibi butonlar gerek bana