Telefon ekranında çizik var

eymentosun

Decapat
Daha fazla  
Telefonumu alçak bir mesafeden düşürdüm. Akşam fark ettim telefon ekranı boydan boya çizik. Ekran görüntüsü alınca belli olmuyor. Yukarıdan aşağı doğru olan çizik. Bu çiziğe çakmak çakılırsa düzelir mi? Çiziğin bir ekran sorunu yok sadece göz rahatsızlığı veriyor.

IMG_0093.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumu alçak bir mesafeden düşürdüm. Akşam fark ettim telefon ekranı boydan boya çizik. Ekran görüntüsü alınca belli olmuyor. Yukarıdan aşağı doğru olan çizik. Bu çiziğe çakmak çakılırsa düzelir mi? Çiziğin bir ekran sorunu yok sadece göz rahatsızlığı veriyor.

Eki Görüntüle 2426518
Eriyebilen bir materyal değil, çakmak çakarsanız Led ekranı siyaha çevirir anca. Geri düzeliyor ama denemeyin.
Bu durumda yapacak birşey yok, kılcal bir çizik oluşmuş. Ekran değişimi dışında düzelmiyor ne yazıkki.

Eriyebilen bir materyal değil, çakmak çakarsanız Led ekranı siyaha çevirir anca. Geri düzeliyor ama denemeyin.
Bu durumda yapacak birşey yok, kılcal bir çizik oluşmuş. Ekran değişimi dışında düzelmiyor ne yazıkki.
Çakmak manyetosunu ekrana cakmaktan bahsediyor sanırım konu sahibimiz.

İnternette yeni bir fenomen çıkmış instagram ve youtube gibi yerlerde insanlar çizgi çizgi ekranlara çakmak manyetosunu çakıyorlar ve ekran sihirli bir biçimde düzeliyor, tahminimce konu sahibimiz de bu tarz bir videodan gördüğü şeyi denemek istiyor.
Deneyebilir, şahsen %99 garanti edebilirim ki hiçbir şey olmuyor. Beni de o videolar aynı şekilde kandırmıştı, kırık cam için değilde kendi kendine basan dokunmatik için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı