teknoloji_sevdalısı Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 462 22 Aralık 2017 #11 @Kıymalı Pide Önceden kullanmıştım. İyi bir İnternet hızı varsa gecikme olmuyor diye hatırlıyorum.
K Kıymalı Pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 1.004 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2017 #12 teknoloji_sevdalısı dedi: @Kıymalı Pide Önceden kullanmıştım. İyi bir İnternet hızı varsa gecikme olmuyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, ben bu şekilde istemiyorum. Sadece görüntüyü aynı anda bilgisayara aktarsın yeter. Hdmi gibi. Kablo ile olacağını bilsem sipariş vereceğim ama emin değilim. Laptop ekranına aktarabilir miyim bilmiyorum.
teknoloji_sevdalısı dedi: @Kıymalı Pide Önceden kullanmıştım. İyi bir İnternet hızı varsa gecikme olmuyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, ben bu şekilde istemiyorum. Sadece görüntüyü aynı anda bilgisayara aktarsın yeter. Hdmi gibi. Kablo ile olacağını bilsem sipariş vereceğim ama emin değilim. Laptop ekranına aktarabilir miyim bilmiyorum.
teknoloji_sevdalısı Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 462 22 Aralık 2017 #13 @Kıymalı Pide Masaüstünde telefon tarzı bir çerçeve çıkıyordu görüntüyü aktardığın zaman. Boyut ve görsel kalite ayarı da yapılabiliyor.
@Kıymalı Pide Masaüstünde telefon tarzı bir çerçeve çıkıyordu görüntüyü aktardığın zaman. Boyut ve görsel kalite ayarı da yapılabiliyor.
K Kıymalı Pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 1.004 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #14 teknoloji_sevdalısı dedi: @Kıymalı Pide Masaüstünde telefon tarzı bir çerçeve çıkıyordu görüntüyü aktardığın zaman. Boyut ve görsel kalite ayarı da yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu programda işime yaramadı. Görüntü aktarma hızı yavaş kalıyor. Yine de teşekkür ederim.
teknoloji_sevdalısı dedi: @Kıymalı Pide Masaüstünde telefon tarzı bir çerçeve çıkıyordu görüntüyü aktardığın zaman. Boyut ve görsel kalite ayarı da yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu programda işime yaramadı. Görüntü aktarma hızı yavaş kalıyor. Yine de teşekkür ederim.