Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 12 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Linux kullanıyorum. Telefon ekranını nasıl bilgisayara yansıtıp oyun oynayabilirim acaba?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 12 Haziran 2024 #2 Ippo Makonouchi dedi: Arkadaşlar Linux kullanıyorum. Telefon ekranını nasıl bilgisayara yansıtıp oyun oynayabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Şu projeye bakın hocam. Yusuf İpek'in konuyla alakalı videosu var.
Ippo Makonouchi dedi: Arkadaşlar Linux kullanıyorum. Telefon ekranını nasıl bilgisayara yansıtıp oyun oynayabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Şu projeye bakın hocam. Yusuf İpek'in konuyla alakalı videosu var.