Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Dostlar telefonun ekranını kayıpsız bir şekilde TV'ye yansıtmak için Type-C to HDMI kablosu arıyorum. Çok pahalı bir şey istemiyorum. 60Hz 1080p olması gerek. Şimdiden teşekkürler.
Dostlar telefonun ekranını kayıpsız bir şekilde TV'ye yansıtmak için Type-C to HDMI kablosu arıyorum. Çok pahalı bir şey istemiyorum. 60Hz 1080p olması gerek. Şimdiden teşekkürler.
kaan709 Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #2 kablosuz bağlanınca görüntü kalitesi düşüyor mu?
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 kaan709 dedi: kablosuz bağlanınca görüntü kalitesi düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama gecikme oluyor.
kaan709 dedi: kablosuz bağlanınca görüntü kalitesi düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama gecikme oluyor.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #4 Hocam her telefon Type-C to HDMI desteklemiyor, ben alıp iade etmiştim dönüştürücüyü, buna dikkat ederek alsan yararına olur.
Hocam her telefon Type-C to HDMI desteklemiyor, ben alıp iade etmiştim dönüştürücüyü, buna dikkat ederek alsan yararına olur.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #5 Cihaz ne hocam. Önce cihazınız HDMI ile görüntü aktarımını desteklemesi lazım.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #6 Yardima Muhtac Biri dedi: Cihaz ne hocam. Önce cihazınız HDMI ile görüntü aktarımını desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Cihaz Redmi Note 12 nereden bakabilirim destekleyip desteklemediği mi? cenkkk dedi: Hocam her telefon Type-C to HDMI desteklemiyor, ben alıp iade etmiştim dönüştürücüyü, buna dikkat ederek alsan yararına olur. Genişletmek için tıkla... Dikkat ederim hocam.
Yardima Muhtac Biri dedi: Cihaz ne hocam. Önce cihazınız HDMI ile görüntü aktarımını desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Cihaz Redmi Note 12 nereden bakabilirim destekleyip desteklemediği mi? cenkkk dedi: Hocam her telefon Type-C to HDMI desteklemiyor, ben alıp iade etmiştim dönüştürücüyü, buna dikkat ederek alsan yararına olur. Genişletmek için tıkla... Dikkat ederim hocam.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #7 Groah dedi: Cihaz Redmi Note 12 nereden bakabilirim destekleyip desteklemediği mi? Dikkat ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonda MHL desteği var mı diye modeline göre sorgulaman lazım.
Groah dedi: Cihaz Redmi Note 12 nereden bakabilirim destekleyip desteklemediği mi? Dikkat ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonda MHL desteği var mı diye modeline göre sorgulaman lazım.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #8 cenkkk dedi: Telefonda mhl desteği var mı diye modeline göre sorgulaman lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun. cenkkk dedi: Telefonda mhl desteği var mı diye modeline göre sorgulaman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl mhl desteğini nasıl sorgulatıcam. Son düzenleme: 14 Şubat 2024
cenkkk dedi: Telefonda mhl desteği var mı diye modeline göre sorgulaman lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun. cenkkk dedi: Telefonda mhl desteği var mı diye modeline göre sorgulaman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl mhl desteğini nasıl sorgulatıcam.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #9 Groah dedi: Tamam hocam sağ olun. Nasıl mhl desteğini nasıl sorgulatıcam. Genişletmek için tıkla... Telefonun tam modeli nedir hocam? Google'a modelini yazıp MHL Support diye aratırsın mesela.
Groah dedi: Tamam hocam sağ olun. Nasıl mhl desteğini nasıl sorgulatıcam. Genişletmek için tıkla... Telefonun tam modeli nedir hocam? Google'a modelini yazıp MHL Support diye aratırsın mesela.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #10 cenkkk dedi: Telefonun tam modeli nedir hocam? Google'a modelini yazıp mhl Support diye aratırsın mesela. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 12 4.5G.
cenkkk dedi: Telefonun tam modeli nedir hocam? Google'a modelini yazıp mhl Support diye aratırsın mesela. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 12 4.5G.