Bilim İnsanı Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:33 #1 Arkadaşlar çok acil. Telefon Fastboot modunda kaldı, ne yapacağım? Ayrıca ses kısma ve kapatma tuşu çalışmıyordu basılı tuttum kapatma butonuna sonra böyle oldu. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 15:44
Arkadaşlar çok acil. Telefon Fastboot modunda kaldı, ne yapacağım? Ayrıca ses kısma ve kapatma tuşu çalışmıyordu basılı tuttum kapatma butonuna sonra böyle oldu.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.829 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:36 #2 Güç tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Bilim İnsanı Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:39 #3 misty rosetta dedi: Güç tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Yaptım tekrardan dzz sesi geldi Fastboot ekranı var yine. misty rosetta dedi: Güç tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Allah sizden milyon türlü razı olsun hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Güç tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Yaptım tekrardan dzz sesi geldi Fastboot ekranı var yine. misty rosetta dedi: Güç tuşuna telefon kapanana kadar basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Allah sizden milyon türlü razı olsun hocam teşekkür ederim.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.829 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:41 #4 ROM'un bozulmuş olma ihtimali olabilir mi? Güç tuşuyla birlikte ses açma tuşuna yine telefon kapanana kadar basılı tutup recovery'e girmeyi deneyelim. Bilim İnsanı dedi: Allah sizden milyon türlü razı olsun hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Telefon açıldı mı? Artı 0 Eksi
ROM'un bozulmuş olma ihtimali olabilir mi? Güç tuşuyla birlikte ses açma tuşuna yine telefon kapanana kadar basılı tutup recovery'e girmeyi deneyelim. Bilim İnsanı dedi: Allah sizden milyon türlü razı olsun hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Telefon açıldı mı?
KS KS Bilim İnsanı Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:41 #5 misty rosetta dedi: ROM'un bozulmuş olma ihtimali olabilir mi? Güç tuşuyla birlikte ses açma tuşuna yine telefon kapanana kadar basılı tutup Recovery'e girmeyi deneyelim. Telefon açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Açıldı hocam. Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: ROM'un bozulmuş olma ihtimali olabilir mi? Güç tuşuyla birlikte ses açma tuşuna yine telefon kapanana kadar basılı tutup Recovery'e girmeyi deneyelim. Telefon açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Açıldı hocam.