W Wrezh Femtopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Telefona format attım, kapandı ve açıldığında ana menüye attı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardım ederseniz çok memnun kalırım.
Telefona format attım, kapandı ve açıldığında ana menüye attı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardım ederseniz çok memnun kalırım.
delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 17 Haziran 2025 #2 Wrezh dedi: Telefona format attım, kapandı ve açıldığında ana menüye attı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardım ederseniz çok memnun kalırım. Genişletmek için tıkla... mainden kastınız ne? fotoğraf eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım
Wrezh dedi: Telefona format attım, kapandı ve açıldığında ana menüye attı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardım ederseniz çok memnun kalırım. Genişletmek için tıkla... mainden kastınız ne? fotoğraf eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım
W Wrezh Femtopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 delidana74 dedi: mainden kastınız ne? fotoğraf eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi Dosya Ekleri IMG_0109.jpeg 73,9 KB · Görüntüleme: 19
delidana74 dedi: mainden kastınız ne? fotoğraf eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi
delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #4 Wrezh dedi: Gördüğünüz gibi Genişletmek için tıkla... reboot üstündeyken kapatma tuşuna bas abi
W Wrezh Femtopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 delidana74 dedi: reboot üstündeyken kapatma tuşuna bas abi Genişletmek için tıkla... Kardeşim tüm hepsini denedim mahallede tanıdık telefoncuya götürdüm. Yazılım yüklenip tekrar imei atılacak benim arkadaşım bana ücretsiz yapıyor cuma günü götüreceğim inşallah
delidana74 dedi: reboot üstündeyken kapatma tuşuna bas abi Genişletmek için tıkla... Kardeşim tüm hepsini denedim mahallede tanıdık telefoncuya götürdüm. Yazılım yüklenip tekrar imei atılacak benim arkadaşım bana ücretsiz yapıyor cuma günü götüreceğim inşallah
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Haziran 2025 #6 Modem dosyası yazdırmanız gerekiyor. Cihazınız nedir? İşlem çok zor değil. IMEI'niz gitmiştir ama cihazı açabilirsiniz.
Modem dosyası yazdırmanız gerekiyor. Cihazınız nedir? İşlem çok zor değil. IMEI'niz gitmiştir ama cihazı açabilirsiniz.
W Wrezh Femtopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 v3rtecc dedi: Modem dosyası yazdırmanız gerekiyor. Cihazınız nedir? İşlem çok zor değil. IMEI'niz gitmiştir ama cihazı açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı zaten yedek telefondu cuma veya yarın götürürüm. Teşekkür ederim
v3rtecc dedi: Modem dosyası yazdırmanız gerekiyor. Cihazınız nedir? İşlem çok zor değil. IMEI'niz gitmiştir ama cihazı açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı zaten yedek telefondu cuma veya yarın götürürüm. Teşekkür ederim