Telefon formatından sonra veri kurtarma

Makaleler
3
Telefonu fabrika ayarlarına çevirdim ama numaraları kaybettim. Önceden numaraları telefonda yedeklemiştim, bir yedeği de telefonda kayıtlı olan Gmail adresime kayıtlıydı. Formattan sonra Gmail'le giriş yapmaya çalıştığımda, eski numarama doğrulama kodu gönderiyor. Yeni numaram bu Gmail'de kayıtlı değil, o yüzden Gmail üzerinden numaralara ulaşamıyorum. (koskoca Google, bir tane bile müşteri temsilcisi yok aktif olarak soru soracak!) ee telefonda formatlandı, şimdi ne yapacağız! Format sonrası telefondan veri kurtarmamızı yarayacak uygulama önerebilir misiniz?

Format atmadan önce verileri yedeklemediysen malesef geri alamazsın.

Format atmadan önce verileri yedeklemediysen malesef geri alamazsın.
Valla hocam, sadece telefon numaralarını kurtarmaya çalışıyorum. Diğerleri önemli değil. Onuda gmaile yedeklemiştim ama tüm sorun onun yüzünden oluyor. Emailimi ve şifremi giriyorum, bana doğrulama kodu gönderiyor. Lakin o hesaptaki numaram eski numaramdı. Bir türlü açamadım gmailimi. O yüzden telefonda daha önceden yaptığım telefon numarası yedeği dosyasını kurtarayım diye b planına geçtim.

Keşke önceden hesabına girip kurtarma e-postası ekleseydin zorluk çekmezdin şimdi.
Keşkede, nereden bileyim böyle yapacağını. Normal bir şekilde google hizmetlerini kullanabiliyordum...

@Chitose
Neyse hocam uğraşırken ikinci email adresim gözüktüde oradan hesabı ve numaraları kurtardım. Bu alanda denediğim hiçbir kurtarma programı işe yaramadı malesef.
Edit:Kişinin nickini alıntı yaptığımda yazılarda koyulaşıyor, BOLD seçeneğini aktif yapsamda pasif yapsamda aynı. Nedendir bilemiyorum.​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…